To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - Wybory do Parlamentu 2011

M - Pią 07 Paź, 2011

Paweł ja nie głosuję i nie agituję za pis. Bardzo Cię proszę.
pcs - Pią 07 Paź, 2011

Swoja droga wybory sa o tyle fajne ze wladza przez 2 tygodnie dzieli sie dobrami z ludem, przed wyborami samorzadowymi we wszystkich wsiach klada nowe chodniki, za komuny rzucali mieso a w TV lecialy westerny a teraz NBP i MF podsypalo troche waluty i CHF juz 3.53 :)
kubas - Pią 07 Paź, 2011

pcs napisał/a:
Swoja droga wybory sa o tyle fajne ze wladza przez 2 tygodnie dzieli sie dobrami z ludem, przed wyborami samorzadowymi we wszystkich wsiach klada nowe chodniki, za komuny rzucali mieso a w TV lecialy westerny a teraz NBP i MF podsypalo troche waluty i CHF juz 3.53 :)

U mnie właśnie od 2-3 tygodni zaczęli remonty głównych dróg, i jakoś tak szybko im idzie. Po pare km robią w 2 dni :]

M - Pią 07 Paź, 2011

No Panie, przecież to jest machina socjotechniczna. Wyrafinowany kombajn.
Dlatego warto na spokojnie przysiąść, popatrzeć z perspektywy kilku lat, obietnic, realizacji - zastanowić się i wybrać w zgodzie z własnym sumieniem.

PiTT - Pią 07 Paź, 2011

u mnie na podwórku remontują chodnik, od ponad tygodnia rozkopane i nic nie robią ;D
Stf - Pią 07 Paź, 2011

mój budynek oddali do użytkowania w 2008r - budowany za czasów Pisu a teraz w okolicy tylko jakiś namiot powstał... jakaś restauracja mongolska...
kubas - Pią 07 Paź, 2011

M napisał/a:
Dlatego warto na spokojnie przysiąść, popatrzeć z perspektywy kilku lat, obietnic, realizacji - zastanowić się i wybrać w zgodzie z własnym sumieniem.

Mnie śmieszą tylko kibice lokalnego klubu piłkarskiego słynnego już w całej polsce chyba... W zeszłorocznych wyborach za wroga obrali sobie poprzedniego prezydenta miasta, wszystkich namwiali do głosowania na kandydata PO. Obecnie cisną na PO strasznie i namawiają do głosowania na PiS :rotfl:

M - Pią 07 Paź, 2011

kubas napisał/a:
M napisał/a:

Mnie śmieszą tylko kibice lokalnego klubu piłkarskiego słynnego już w całej polsce chyba... W zeszłorocznych wyborach za wroga obrali sobie poprzedniego prezydenta miasta, wszystkich namwiali do głosowania na kandydata PO. Obecnie cisną na PO strasznie i namawiają do głosowania na PiS :rotfl:

Demokracja demokracja...

Bart - Pią 07 Paź, 2011

kubas napisał/a:

Mnie śmieszą tylko kibice lokalnego klubu piłkarskiego słynnego już w całej polsce chyba..

masz coś do Polonii Bytom?!

kubas - Pią 07 Paź, 2011

Nie ;D
EmerytRs2 - Pią 07 Paź, 2011

zamykam ;D
PiTT - Pią 07 Paź, 2011

rzut na taśmę
booya! :lol2:

Marek23 - Pią 07 Paź, 2011

Ze wam sie chce takich glupot szukac na necie...
PiTT - Pią 07 Paź, 2011

Marek23 napisał/a:
Ze wam sie chce takich glupot szukac na necie...

na to akurat trafiłem na pejsbuku :D
ale szczerze mówiąc to nie wiem czy to autentyk czy jakaś durna przeróbka

Anonymous - Pią 07 Paź, 2011

PiTT napisał/a:
ale szczerze mówiąc to nie wiem czy to autentyk czy jakaś durna przeróbka

Szczerze mówiąc patrząc po okładce sprzed kilku dni... KLIK TU bardzo prawdopodobne :( :wall: