M - Pią 07 Paź, 2011 Paweł ja nie głosuję i nie agituję za pis. Bardzo Cię proszę.pcs - Pią 07 Paź, 2011 Swoja droga wybory sa o tyle fajne ze wladza przez 2 tygodnie dzieli sie dobrami z ludem, przed wyborami samorzadowymi we wszystkich wsiach klada nowe chodniki, za komuny rzucali mieso a w TV lecialy westerny a teraz NBP i MF podsypalo troche waluty i CHF juz 3.53 kubas - Pią 07 Paź, 2011
pcs napisał/a:
Swoja droga wybory sa o tyle fajne ze wladza przez 2 tygodnie dzieli sie dobrami z ludem, przed wyborami samorzadowymi we wszystkich wsiach klada nowe chodniki, za komuny rzucali mieso a w TV lecialy westerny a teraz NBP i MF podsypalo troche waluty i CHF juz 3.53
U mnie właśnie od 2-3 tygodni zaczęli remonty głównych dróg, i jakoś tak szybko im idzie. Po pare km robią w 2 dni M - Pią 07 Paź, 2011 No Panie, przecież to jest machina socjotechniczna. Wyrafinowany kombajn.
Dlatego warto na spokojnie przysiąść, popatrzeć z perspektywy kilku lat, obietnic, realizacji - zastanowić się i wybrać w zgodzie z własnym sumieniem.PiTT - Pią 07 Paź, 2011 u mnie na podwórku remontują chodnik, od ponad tygodnia rozkopane i nic nie robią Stf - Pią 07 Paź, 2011 mój budynek oddali do użytkowania w 2008r - budowany za czasów Pisu a teraz w okolicy tylko jakiś namiot powstał... jakaś restauracja mongolska...kubas - Pią 07 Paź, 2011
M napisał/a:
No Panie, przecież to jest machina socjotechniczna. Wyrafinowany kombajn.
Dlatego warto na spokojnie przysiąść, popatrzeć z perspektywy kilku lat, obietnic, realizacji - zastanowić się i wybrać w zgodzie z własnym sumieniem.
Mnie śmieszą tylko kibice lokalnego klubu piłkarskiego słynnego już w całej polsce chyba... W zeszłorocznych wyborach za wroga obrali sobie poprzedniego prezydenta miasta, wszystkich namwiali do głosowania na kandydata PO. Obecnie cisną na PO strasznie i namawiają do głosowania na PiS M - Pią 07 Paź, 2011
kubas napisał/a:
M napisał/a:
No Panie, przecież to jest machina socjotechniczna. Wyrafinowany kombajn.
Dlatego warto na spokojnie przysiąść, popatrzeć z perspektywy kilku lat, obietnic, realizacji - zastanowić się i wybrać w zgodzie z własnym sumieniem.
Mnie śmieszą tylko kibice lokalnego klubu piłkarskiego słynnego już w całej polsce chyba... W zeszłorocznych wyborach za wroga obrali sobie poprzedniego prezydenta miasta, wszystkich namwiali do głosowania na kandydata PO. Obecnie cisną na PO strasznie i namawiają do głosowania na PiS
Demokracja demokracja...Bart - Pią 07 Paź, 2011
kubas napisał/a:
Mnie śmieszą tylko kibice lokalnego klubu piłkarskiego słynnego już w całej polsce chyba..
masz coś do Polonii Bytom?!kubas - Pią 07 Paź, 2011 Nie EmerytRs2 - Pią 07 Paź, 2011 zamykam PiTT - Pią 07 Paź, 2011 rzut na taśmę
booya!
Marek23 - Pią 07 Paź, 2011 Ze wam sie chce takich glupot szukac na necie...PiTT - Pią 07 Paź, 2011
Marek23 napisał/a:
Ze wam sie chce takich glupot szukac na necie...
na to akurat trafiłem na pejsbuku
ale szczerze mówiąc to nie wiem czy to autentyk czy jakaś durna przeróbkaAnonymous - Pią 07 Paź, 2011
PiTT napisał/a:
ale szczerze mówiąc to nie wiem czy to autentyk czy jakaś durna przeróbka
Szczerze mówiąc patrząc po okładce sprzed kilku dni... KLIK TU bardzo prawdopodobne