HH.ORG na Torze - [HH.org TrackDay] Tor Poznań 2012
Gaydek - Pon 06 Lut, 2012
MoRToN napisał/a:
Jak nigdzie nie polece na majowe to wpadam na chlańsko
To nie leć nigdzie i wpadaj
MoRToN napisał/a:
Bierzcie domki bezpośrednio na torze. Dobry klimat tam jest
Lista noclegowa wkrótce. Mamy klepnięte wszystkie pokoje i domki. Będzie dobrze .Gaydek - Pon 06 Lut, 2012
wiktoch napisał/a:
zmontujemy dobre video przy okazji
i like
Marek23 napisał/a:
Ktos ogarnia rezerwacje tych domkow?
Już za chwilę...Marek23 - Pon 06 Lut, 2012 Z piątku na sobotę zwei Personen fur mich. Ktos przywozi jakis profi lewar do podnoszenia auta(wymiana opon,itd). Jednak ogarniam slika, bo widżę,że na serii to po bułki moge pojechać.Gaydek - Pon 06 Lut, 2012
Marek23 napisał/a:
Ktos przywozi jakis profi lewar do podnoszenia auta(wymiana opon,itd).
Rasta zapewne coś ogarnie 106 - Pon 06 Lut, 2012
Marek23 napisał/a:
Jednak ogarniam slika, bo widżę,że na serii to po bułki moge pojechać.
jest i napinka marek zrobisz ponizej 1:40? Marek23 - Pon 06 Lut, 2012
106 napisał/a:
jest i napinka marek zrobisz ponizej 1:40?
Napinka jest w rajdach, clio w srode wyjezdza Hehe,1.40 Nie wiem, nie znam toru, bede z bratem jezdzil na zmiane,wiec trzeba bedzie oszczedzac sprzet. 1.55 to chyba juz mega dobrze by bylo,ale na spokojnie, po prostu nie chce zeby mnie wszyscy wyprzedzali.. Moze je.b.n.ie deszczem i i wtedy bydzie fajnie.Jakarti - Pon 06 Lut, 2012 w zeszlym roku padał deszcz i powiem, ze nie ma czego zalowac. to dobra rzecz napinac po mokrym.. kiedys mialem zupelnie odmienne zdanie*
*wypowiedz dotyczy tylko kwestii jazdy po torze 106 - Pon 06 Lut, 2012 jak kiedys szukalem to 1.52 - 1.55 robila czolowka ceedami. auto moze nie jakos
mega szybkie, ale cos juz jadace + solidni driverzy.Marek23 - Pon 06 Lut, 2012 Deszcz jest najlepszy. Nie lubie suchych torów, choć w sumie jeździłem tylko na kartingach.
Na suchym po pewnym czasie, trzeba by świezego slika założyć, auto się meczy, hamulec umiera i walczysz o te ostatnie sek/dziesiętne a auto juz w gorszym stanie.
Na mokrym jest inaczej, wiecej sie dzieje, kazdy przejazd jest inny, auto mniej w dupe dostaje, mozna wiecej lapow isc limitem. Ale moze sie myle,nie bylem nigdy na prawdziwym torze.M - Pon 06 Lut, 2012 Widzę że jest ostra napinka Marek23 - Pon 06 Lut, 2012
Cytat:
Widzę że jest ostra napinka
Po czym tak wnioskujesz obslizly prawicowcu Jakarti - Pon 06 Lut, 2012 no wlasnie - przeciez to normalne, ze MArek mowi , ze lajtowo a pozniej nakurfia jak zly M - Pon 06 Lut, 2012 To się widzi Gaydek - Pon 06 Lut, 2012 Widzę, że będzie "o życie" i "do ostatniego druta w oponie" .M - Pon 06 Lut, 2012
Marek23 napisał/a:
Cytat:
Widzę że jest ostra napinka
Po czym tak wnioskujesz obslizly prawicowcu
Ja to lubię, napinka i rywalizacja to podstawa cywilizacji ludzkiej