zefir - Śro 08 Sie, 2012 jak na moje jak startujesz z Włoch, nie wiem z którego regionu to musisz chyba troche wczesniej wyjechac? Drone - Śro 08 Sie, 2012
Chloru napisał/a:
Drone, ja pewnie będę jechał ok 6:30. Wyjazd z Włoch.
To może zbiórka o tej 6:30 na parkingu McDonalds tutaj?
https://maps.google.pl/maps?q=52.133027,20.897358&num=1&t=h&z=19leszq - Śro 08 Sie, 2012 Sporo rozbieżności jest pomiędzy prognozami pogody, ale z tego co widzę to padać może przelotnie, a jak lunie to łyse Wanli+deszcz, o ja j3be...
//leszqWuRC - Śro 08 Sie, 2012 Mokre Kielce - będzie ciekawie M - Śro 08 Sie, 2012 Traktuję to jako uzyskanie nowych umiejętności na torze a nie przeszkodę raczej.pum - Śro 08 Sie, 2012
M napisał/a:
Traktuję to jako uzyskanie nowych umiejętności na torze a nie przeszkodę raczej.
+1Janusz - Śro 08 Sie, 2012 ogolnie ja bym był w sumie nawte za z tym ze mam łyse opony troche nieszczelna fure i całkowity brak systemu spryskiwaczy qbica - Śro 08 Sie, 2012 spoko, na razie na deszcz mam tylko łyse slicki karoluPL - Śro 08 Sie, 2012
M napisał/a:
Bonku - a co ty na to żeby wziąć krótkofalówki i zrobić przejazdy leśnym w tą i w tamtą?
Na wjeździe postawić jedną osobę i na końcu jedną.
Nie chce być marudą, ale przerabiałem juz ten temat:
jak po krajówce- chyba nie do wykonania przy aktualnym ruchu na tej trasie bo sami tak chcieliśmy i tir jedzie za tirem.
a jak po jeszcze nie skończonym odcinku na torze- przejechać się da, szkoda, ze są kamery, więc potem osoba odpowiedzialna czyt. Bonku, będzie miał przejebane problemy, bo dobrze wiem, ze niestety na kamery zwracają uwagę ( za dużo osób latało po lesnym jak tych kamer nie było )M - Śro 08 Sie, 2012 Od razu napiszę że nie znam realiów Ale dzięki że napisałeś jak jestberry - Śro 08 Sie, 2012 padać raczej będzie, wieczór ma być ładniejszy... jak będzie po imprezieKonrad - Śro 08 Sie, 2012 Będzie jakiś grill żeby coś wszamać czy brać swój?
jak będzie padać(a mam nadzieję że nie będzie ) jest jakiś namiot/parasol, żeby tam siedzieć? =)
Kraków jedzie razem?pum - Śro 08 Sie, 2012 jest knajpa nad torem.Janusz - Śro 08 Sie, 2012
konradone napisał/a:
Będzie jakiś grill żeby coś wszamać czy brać swój?
jak będzie padać(a mam nadzieję że nie będzie ) jest jakiś namiot/parasol, żeby tam siedzieć? =)
Kraków jedzie razem?
zanosi sie ze kraków pojedzie sroga ekipą, wiec po drodze pewnie jakiś gril będzie i wspólne śpiewanie kolęd
7;30 BP na wylocie na Kielce
fajnie gdyby choć jedna osoba wiedziała jak tam dojechać leszq - Śro 08 Sie, 2012 konradone, +/- 7:30 ruszamy, przynajmniej tak ustalaliśmy z WuRC, spotkamy się pewnie na BP na 29 listopada na wylotówce z Krakowa.