Mick - Czw 08 Sie, 2013 a to jednemu psu burek na imie faldzip - Czw 08 Sie, 2013
ponoć nic im się nie stało na szczę¶cieqbus - Czw 08 Sie, 2013 Kajtek vs. Siemano 1:1 w dzwonach przedrajdowych... ten pierwszy mial wiecej czasu to zdazyl z odbudowaŁukaszS3 - Czw 08 Sie, 2013 Mocno Kajto zburzył swoje Subru?jarek-malopolska - Czw 08 Sie, 2013 Gdzie Kajto "uderzył" ? Rozumiem, ze nie dzi¶ tylko na jaki¶ testach..
Kurde coraz bardziej mi sie podoba jezdzenie na odcinki testowe.. Kazda z załóg jedzie kilka razy, pod k±tem ogladaniętych przejazdów obawiam sie ze jutro+pojutrze nie zobacze tyle jezdzenia co dzi¶.. i jednym miejscu
Grzyb tez przedobrzył.. Wiesc gminna niesie, ze testowego akurat nie upalał stad ta przygoda 106 - Czw 08 Sie, 2013 Jarek ... jakbys byl przy odcinkach w sobote podczas przejazdu rpp miej prosze
na nas oko ;) .... z gory dzieki.jarek-malopolska - Czw 08 Sie, 2013 Co prawda jedyne czym mi chce sie posługiwać to jak widać na powyzszych zdjeciach Galaxy NOTE ale jesli tylko nie zapomne naładowac baterii wezme cos ambitniejszego i postaram sie co¶ pstrykn±c mi - Pi± 09 Sie, 2013 na fotkach widać, że najbardziej tył ucierpiał.layer - Pi± 09 Sie, 2013 Superoes rzeszowskiego na żywo - teraz.Vlodarsky - Sob 10 Sie, 2013 qbus z Klaudi± nieĽle urwał...Vlodarsky - Sob 10 Sie, 2013 Barejka - Sob 10 Sie, 2013 jarek-malopolska - Sob 10 Sie, 2013 Ale to marek z qbusem,tak?
A klaudia jak bo na ostatnim odcinku tez jej nie widzialem..qbus - Sob 10 Sie, 2013 Tak ja jechałem z Markiem. Klaudia rolowala na 1 oesie, techniczni ich nie puscili dalej przez brak szyby.jarek-malopolska - Sob 10 Sie, 2013 Fucken Przede wszystkim dzieki za info telefoniczne, na temat miejscówek na 3 odcinku, nie miałem zadnego "przewodnika" ze sob± - a jako ze miałem numer teleofnu pozwoliłem sobie na chwilkę zawrócic głowe Kurde jesli idzie o RPP to widziałem tylko ostatni 6 odcinek (pierwszy przejazd odwołany nawet bez wolnego przejazdu tylko droga alternatywna), i nie wiem ile w koncu wystartowało aut ale na tym ostatnim to nawet nie wiem kiedy cała stawka przejechała... Mega przesiew tez Rzeszów w tym roku. Na pewno widziałem 106ego i chyba micka (biała astra )