Dopiero jak przestaniesz brać wszystkie posty osób nie zgadzających się z Tobą jako atak na Twoją" cnotę, cześć i chwałę"... czyli nieprędko Bart - Wto 19 Mar, 2013 M - Wto 19 Mar, 2013 Alex - nie napisałeś nic w temacie a bijesz pianię , pisałem Ci już wcześniej że twoje zdanie na mój temat mnie nie interesuje.anjas - Wto 19 Mar, 2013 oj dziewczyny, dziewczyny... Anonymous - Wto 19 Mar, 2013 Jakarti miał racje-bedą z tego dzieci
albo mordobicie Jakarti - Wto 19 Mar, 2013 ja dodam tylko, ze nie chodzi o to czy to bedzie, tylko w jakiej kolejnosci Anonymous - Wto 19 Mar, 2013 Tak Anonymous - Wto 19 Mar, 2013
rabarbar napisał/a:
Jakarti miał racje-bedą z tego dzieci
albo mordobicie
Łóżkowe MMA zastosują i buzi na koniec Anonymous - Śro 20 Mar, 2013 Analiza zajmie dłuższą chwile ale:
Jakarti - Śro 20 Mar, 2013 wypuścić Polaków za granicę:
1) najwiekszy zwiazek
2)sekretarzem generalnym Polak
3) PCS zamieszany w to wszystko..
Planowane są duże demonstracje, m.in. pod Westminsterem. - To nie jest jednodniowy protest, tylko start dużego programu ostrzegawczych strajków, aby przekonać rząd, by w końcu zaczął z nami rozmawiać - mówi Marek Serwotka, sekretarz generalny PCS. - Już dwa lata temu ostrzegaliśmy, że polityka zaciskania pasa się nie sprawdzi i mieliśmy rację. Jest alternatywa dla obniżania poziomu życia dla ciężko pracujących ludzi z sektora publicznego i chcemy o tym głośno powiedzieć - dodał.
Read more: http://wyborcza.biz/bizne...l#ixzz2O5Z1Ar50Anonymous - Śro 20 Mar, 2013 Ciekawe te dane-nie wiedziałem ze w administracji i obronie pracuje więcej ludzi niz w budownictwie M - Śro 20 Mar, 2013 Jak to szło z tymi podatkami? (43miliony to niezła kasa jakby nie patrzeć.)
ladne nagrody. dla porownania u nas roczny max jest ponizej najnizszej kwoty w tym zestawieniu.Anonymous - Czw 21 Mar, 2013 Żądam Shanghaiu w Warszawie!