a tak poważńie Jawor fajnie bo inne w zasadzie niz wszystkie
jezeli juz to ta lepsza czesc KRC, bo wiesz na KRC jest kilka Sportow a reszat to zwykle clio....ktore tu na szczescie nie maja wstepu.CHRZANEK - Pon 13 Paź, 2008 Witam nowych.
a tak poważńie Jawor fajnie bo inne w zasadzie niz wszystkie
jezeli juz to ta lepsza czesc KRC, bo wiesz na KRC jest kilka Sportow a reszat to zwykle clio....ktore tu na szczescie nie maja wstepu.
Tak jest ta lepsiejsza !
Bez tjuninguw i takich tam Michał - Pon 13 Paź, 2008 witaj
no kurdem piekny kolor. Na bank inzynierowie z renault sport zerżneli go z citroen sport, takie bordo jak moje byłe saxo. Super piękny !!
dajesz siostre k-mart - Pon 13 Paź, 2008 A inzynierowie Citroen sport zerzneli go z......
UWAGA, NIESPODZIANKA!!!!!!!
Michał - Pon 13 Paź, 2008 buehehehhehehehehefydi - Pon 13 Paź, 2008 "O w mordę ja myślałem, że inzynierowie Citroen sport istnieją naprawdę, a to tylko legenda !"PieQt - Wto 14 Paź, 2008
Marcel 08 napisał/a:
FreeMan napisał/a:
no to WITAMY kolejne Clio Sport na forum !!
normalnie KRC sie niedługo zrobi
a w papę chcesz ...
dość popularne są cliówki sporty, z tego widaćMichał - Wto 14 Paź, 2008 jak lanosy, tico, poldoloty , smarty ... PieQt - Wto 14 Paź, 2008 ta te ostatnie szczególnie Anonymous - Nie 19 Paź, 2008 Witajcie
Odwiedzam regularnie Wasze forum od prawie 2 lat. Niestety zablokowaliście dział techniczny i postanowiłem się zalogować
Kocham rajdy i swojego rejlaka 106. Kupiłem go 3 lata temu do nauki rajdowania. Teraz marzy mi się spróbować wyścigów górskich i pzm właśnie tym autem.anjas - Nie 19 Paź, 2008 cześć alesi!