Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - [Szukam auto] Temat - koncert życzeń
PiTT - Sob 14 Lut, 2015 dzieki, tylko cos zjem i lece lukp - Sob 14 Lut, 2015 PiTT Wrocław coś robi z ludźmi zauważyłem, ze zaczynają się ludziom golfy podobać dziś sam ta R z Jeleniej Góry oglądałem na necie PiTT - Sob 14 Lut, 2015
lukp napisał/a:
PiTT Wrocław coś robi z ludźmi zauważyłem, ze zaczynają się ludziom golfy podobać dziś sam ta R z Jeleniej Góry oglądałem na necie
mi sie 6 R zawsze podobala... z 7 mam pewien problem, otoz spasowanie swiatel z tylu z klapa
szczeliny jakby byl juz dzwon
335KM golf robi 3.9 do 100...
lukp - Sob 14 Lut, 2015 Ja po przejeździe cupra 280 bylem zadowolony, 335km i 4x4 robi mega robotePiTT - Sob 14 Lut, 2015
lukp napisał/a:
Ja po przejeździe cupra 280 bylem zadowolony, 335km i 4x4 robi mega robote
powyzej 280KM w osce mnie nie kreci... zreszta i mniejsza moc jest ciezka do przeniesienia na przednia oske na mokrym
ile to razy lapalem sie na tym w golfie
w audi poczulem co to solidny naped w kazdych warunkachPiTT - Pon 16 Lut, 2015 musze umowic sie na jazde cupra bo moze to jest pomysl
lukp - Pon 16 Lut, 2015 masz blisko http://otomoto.pl/seat-le...-C35955957.htmlAnonymous - Pon 16 Lut, 2015 ale cupra to ośkaKamill - Pon 16 Lut, 2015 To jakieś leszczyny od VAG-a.
Pa synek
PiTT - Pon 16 Lut, 2015 Lukasz dokladnie tego chce przetestowac, dzisiaj rozmawialem ze sprzedawca i ma zadzwonic zeby sie umowic na jazde... on twierdzi ze ten dzwiek nie jest z glosnika tylko mechaniczny... chyba cos sciemnia bo nawet w R jest sztuczny
Rabi, wiem ze oska, gorna granica jaka ma sens... z drugiej strony nie wiem jak z trakcja, moze daje rade... moze i nie
Kamil, takie porownanie ze cupra idzie jak golf R... nagraj jeszcze jeden filmik jak wciskasz gaz do konca, bo taka eco jazda nic nie mowi... Kamill - Pon 16 Lut, 2015 Portfel wpadł mi pod pedał gazu. Ledwo mogłem wcisnąć kosmita - Pon 16 Lut, 2015 Sprzedawcy w ogromnej większości gówno wiedzą co siedzi w samochodach, które sprzedają.
PiTT, a jak ma iść, jak to prawie identyczne samochody ? PiTT - Pon 16 Lut, 2015 R 300KM i 4x4
cupra 280KM i rwd
nie wiem jak roznica wagowa i realna moc w obu modelach
wiadomo ze GTI realnie maja pod 250KM, taka sama sytuacja jak w octach rs
czy cupra i golf maja tez tak duze gifty?
czyli jednak dzwiek w trybie sportowym tez idzie z glosniczka? lukp - Pon 16 Lut, 2015 Piotrek ja czekałem tydzień na telefon i się nie doczekałem . Czekam na wrażenia z jazdy Mrozu - Pon 16 Lut, 2015