To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - Tu się witamy...

TomsoN - Nie 19 Paź, 2008

Witam, strzelam, że silnik się posypał i wjechało zwykle 1.6 90koni :D
Anonymous - Nie 19 Paź, 2008

TMs, tak to prawda przez jakiś czas było zwykłe 1.6...
Auto wygląda tak:
http://img523.imageshack....62726281ay0.jpg

TomsoN - Nie 19 Paź, 2008

Mi się podoba, tak samo jak przeznaczenie tego auta do upalania :poklon:

Witam ziomka z club106.Co ściemniasz z 90KM, jak u Ciebie z tego co mi wiadomo ,siedzi TU5J4 ;)
fydi - Nie 19 Paź, 2008

alesi witam. Właśnie jak to 90 KM ;) Nas tu nie oszukasz. Sprzedałem Ci 106 RC :D To jeszcze nie przełożyłeś silnika? ( właśnie mija rok :) )

...nic się nie oszuka :] Teraz dopiero mam zamiar założyć :jupi: . Szkoda mi 8v od szeji - bo super się kręci i jest w b. dobrym stanie!
kubas - Nie 19 Paź, 2008

alesi napisał/a:
...nic się nie oszuka :] Teraz dopiero mam zamiar założyć :jupi: . Szkoda mi 8v od szeji - bo super się kręci i jest w b. dobrym stanie!

bad-iego tez sie dobrze kreci :D

Witam i ja !

Motor jest poskładany od nowa! Jeśli chodzi o szeje - to nie chce się wypowiadać na forum...
fydi - Nie 19 Paź, 2008

a ten motor co Ci sprzedałem mam nadzieję, że był oki?
michool_vt - Nie 19 Paź, 2008

alesi napisał/a:
Jeśli chodzi o szeje - to nie chce się wypowiadać na forum...
juz cie lubie :D
witam :jupi:

CHRZANEK - Nie 19 Paź, 2008

michool_vt napisał/a:
alesi napisał/a:
Jeśli chodzi o szeje - to nie chce się wypowiadać na forum...
juz cie lubie :D

Bad-i Cię lubi :D :D :D

Misiek_lbn - Nie 19 Paź, 2008

o, witam Wojtku :)
coś na torze się nie pokazujesz, nie ma kto wygrywać ;)

Anonymous - Pon 20 Paź, 2008

fydi, Całe Twoje auto rozebrane a skorupa oddana na złom. Bardzo licze że motor jest w dobrym stanie ale ja go nie sprawdzałem. Jak przypuszczałem wcześciej silnik nie palił bo przewody paliwowe były zakleszczone.
Misiek_lbn, dzięki ;) link do corsy nie działa

fydi - Pon 20 Paź, 2008

alesi napisał/a:
Jak przypuszczałem wcześciej silnik nie palił bo przewody paliwowe były zakleszczone.

To już my Ci powiedzieliśmy ;D

To daj znać w miarę postępów pracy.

Anonymous - Wto 21 Paź, 2008

Czołem chłopy, przegladam to forum od kilku miesięcy, jestem pod wrażeniem, chyba najsympatyczniejsze forum w temacie - 'szybkie autka w przystępnych cenach'. W każdym razie zarejestrowałem się dopiero teraz.
Poruszam się hatchbackami od ponad 10lat, jest to zdecydowanie mój ulubiony segment. Jestem w tej chwili na etapie zmiany auta, kupna nowego w zasadzie, dlatego też między innymi zarejestrowałem się tutaj, by zabrać glos w dyskusji i poradzić się na forum, jakiego wyboru dokonać odnośnie nowego hatcha, oczywiście w wersji 'hot'.. Z wyborem trudna sprawa, bo jest wiele ciekawych wózków w tej klasie. Mam nadzieję że forum pomoże mi podjąć właściwą decyzję :) Pozdrawiam.