Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - [Szukam auto] Temat - koncert życzeń
PiTT - Pon 16 Lut, 2015
Mrozu napisał/a:
PiTT napisał/a:
cupra 280KM i rwd
Czy oby na pewno rwd?
hehehe, pewnie ze fwd KarQ - Wto 17 Lut, 2015
PiTT napisał/a:
Rabi, wiem ze oska, gorna granica jaka ma sens... z drugiej strony nie wiem jak z trakcja, moze daje rade... moze i nie
Pitu pitu panie PiTTu,
nie wierzę, że nie zrobiłbyś softa jakbyś kupił takiego hh.Anonymous - Wto 17 Lut, 2015 +1, przecież z tego tabuny koni robi sie softem a wtedy to juz napewno nie ma trakcji
PiTT, jak ogarniesz jazde to daj znać,chetnie sie z Tobą przejadePiTT - Wto 17 Lut, 2015 pewnie na cupre to tylko jazda z cieciem z salonu, nie sadze ze wypozyczaja na weekend
a co do napedzania to o dziwo sprawnie trwa sprint do 100 w porownaniu z 4 lapowa Rka
tam jest chyba ta pseudo szpera elektroniczna ktora byla juz w golfach 6 montowana... niestety sprzedawca tez nie wiedzial, ale gwarantowal ze prowadzi sie lepiej od golfa r... oni chyba jedyne szkolenia maja na zasadzie otrzymania broszury reklamowej lukp - Wto 17 Lut, 2015 Piotrek jezdziles moze golfem Rpcs - Wto 17 Lut, 2015 tyle, ze to sprawne napedzanie to jest przy idealnej pogodzie i nawierzchni, jak pada, jest nierowno, wilgotno to Cie ze swiatel objedzie byle 4rolap.PiTT - Wto 17 Lut, 2015
pcs napisał/a:
tyle, ze to sprawne napedzanie to jest przy idealnej pogodzie i nawierzchni, jak pada, jest nierowno, wilgotno to Cie ze swiatel objedzie byle 4rolap.
true!
dlatego raczej na nie bo temat przerabialem w gti
z drugiej strony jakbym stal przed wyborem fwd to w pojedynku gti vs cupra raczej golf by wygral ze wzdledu na wyglad i wnetrze... po prostu uwielbiam ten samochod
pewnie takie gti tez latwo dlubnac w okolice 300KM... ciekawe ile z takiej cupry wychodzi bob.dsk - Wto 17 Lut, 2015
pcs napisał/a:
tyle, ze to sprawne napedzanie to jest przy idealnej pogodzie i nawierzchni, jak pada, jest nierowno, wilgotno to Cie ze swiatel objedzie byle 4rolap.
prawdziwa prawda przy rwd nie będzie podobnie ?Walle - Wto 17 Lut, 2015 Kompletnie nie rozumiem fascynacji wyrobami grupy VAG, jak dla mnie te auta mogłyby mieć i srylion KM, a i tak nie mają w sobie krzty polotu.
Jest tyle ciekawszych marek, które mają choć trochę CZEGOŚ w sobie. A VW/Audi/Skoda/Seat wyglądają jakby wytworzyły je od A do Z wyprane z jakichkolwiek uczuć maszyny.
Not for me.
Dziękuję.
Dobranoc.PiTT - Wto 17 Lut, 2015 golfa gti wspominam najlepiej ze wszystkich posiadanych aut...antoś - Wto 17 Lut, 2015 eRka 7 w porównaniu do 6 prowadzi się o niebo lepiej. Do tego jest naprawdę rewelacyjnie wykonana w środku. Ma tylko wstrętną karbonową skórę w opcji.
Ja chyba GTI bardziej lubiłem od obecnej S3, mimo, że ma napęd na 4 koła i ponad 400 koni. Golfik był rewelacyjny.PGmaster - Wto 17 Lut, 2015
PiTT napisał/a:
golfa gti wspominam najlepiej ze wszystkich posiadanych aut...
Mam identyczne odczucia. Uwazam ze leszego samochodu miec juz nie bede... Dlatego tak mi go bylo szkoda sprzedawac PiTT - Wto 17 Lut, 2015 sorry Rabi, wracajac ze spotkania zajechalem do Seata i od razu wsiadlem za kiere - nie bylo sensu dzwonic do Ciebie zebys przyjechal
nie ma tego stylu co gti, ale jest sztos!
pierdzi z wydechu jak gti, w trybie cupra robi sie glosniej i wysoko trzyma obroty
idzie pelnym ogniem i nawet na 19" nie ma tragedii z komfortem
bardzo fajne i zwarte auto, podoba mi sie ta moc i znowu polubilem dsg
jak za taka cene to rewelacja
Bonczek - Wto 17 Lut, 2015 To jest 19"?lukp - Wto 17 Lut, 2015 Tak 19 zimowe, Piotrek i co sadzisz, da rade tym śmigać cena 112tys chyba dobra.