Chloru - Pon 26 Paź, 2015 siema, kojarzymy, głosowaliśmy. Z tego co pisał wczoraj po 21 to szanse są małe.siema - Pon 26 Paź, 2015
Chloru napisał/a:
Z tego co pisał wczoraj po 21 to szanse są małe.
Szkoda, bardzo rozsądny gość. Szczerze mówiąc dowiedziałem się, że dopiero przy urnie dowiedziałem się że startuje- z kartą do głosowania w ręku sprawdzałem na komórce, czy to faktycznie on, a nie tylko zbieżność nazwisk.Alexxx - Pon 26 Paź, 2015 was79,
Ja się za bardzo wzburzyłem wczoraj kretyńskimi wpisami na FB, żeby trzeźwo przyjąć wynik tych wyborów. Dzisiaj już na spokojnie to mając samodzielną większość i prezydenta nie będą mieli wymówek – przez 4 lata muszą coś zrobić i to dużo. Pytanie tylko co i jak bardzo zadłużą państwo a obawiam się, że aktualne razem wzięte długi to będzie malutko przy tym co zastaniemy za 4lata.
Poza tym w końcu Polacy pokazali Millerowi i spółce, że czas odejść
P.S.: "Spodziewam sie szybkiego spelnienia obietnic" Anjas 2015Jakarti - Pon 26 Paź, 2015 dokładnie
nie ma co pierdolić.
teraz nie będzie na kogo zwalić winy.was79 - Pon 26 Paź, 2015 Żal mi tylko ludzi, że będą zmieniać dowody, pięczątki itd. Przewiduje wysyp ulic imienia Siadly - Pon 26 Paź, 2015 Chooya się zmieni. No, może zmienią się tematy zastępcze w mediach. Ta sama wojenka, to samo bagienko.anjas - Pon 26 Paź, 2015 Moim zdaniem to lepiej, że PIS będzie mógł (prawdopodobnie) rządzić samodzielnie. Przekłada się to na większy spokój na rynkach, bo dziwne koalicje zawsze wywołują nerwowość.
Społeczeństwo w pewnym sensie (świadomie lub mniej) powiedziało "sprawdzam". PIS ma całą władzę, może realizować swoje obietnice.
W pierwszej kolejności powinien pojawić się w Polsce wrak Tu154, bo do tej pory to wyłącznie nieudolność władzy była powodem tego, że nie udało się go odzyskać.
Kolejne kroki to obniżenie wieku emerytalnego, powiększenie do 8 tysięcy kwoty wolnej od podatku, obniżenie VAT, 500 zł na dziecko, wzrost emerytur. I jeszcze długa lista innych obietnic do załatwienia w wolnej chwili.Jakarti - Pon 26 Paź, 2015 jeszcze doplaty do kredytow dla wszystkich bez wzgledu na sytuacje
a prawda jest taka, ze w kazdej wypowiedzi bedziemy slyszec: PO tak wszystko spierdolilo przez 8 lat ze te 4 lata to za malo zeby to naprawic
kto i kiedy powie to pierwszy?
trzeba robić swoje.anjas - Pon 26 Paź, 2015
was79 napisał/a:
Żal mi tylko ludzi, że będą zmieniać dowody, pięczątki itd. Przewiduje wysyp ulic imienia
dowody to trzeba będzie zmieniać, bo zmieni się mapa administracyjna Polski. Zgodnie z programem PIS powstaną 2 dodatkowe województwa. I jestem przekonany, że to zrobią. Bo PIS dobrze kombinuje: dzięki temu możliwe będzie rozpisanie wcześniejszych wyborów samorządowych i wzięcie większej liczby sejmików, bo tam jest prawdziwa kasa.Anonymous - Pon 26 Paź, 2015 I Polska od morza do morza !!!!
Jedyne co mnie cieszy w tych wynikach wyborów to że zlew nie wszedłwas79 - Pon 26 Paź, 2015 Antonio już się gdzieś wypowiadał, bo czekam z niecierpliwością.Alexxx - Pon 26 Paź, 2015
Jakarti napisał/a:
a prawda jest taka, ze w kazdej wypowiedzi bedziemy slyszec: PO tak wszystko spierdolilo przez 8 lat ze te 4 lata to za malo zeby to naprawic
kto i kiedy powie to pierwszy?
Mogę ja bo czuje, ze dokładnie tak będzie. Ale skoro już powiedziałeś to nie ma co drążyć Siadly - Pon 26 Paź, 2015 Koment na temat 4,9% Korwina:
Cytat:
brakuje 1 promila, wystarczy koalicja z Kwaśniewskim
Alexxx - Pon 26 Paź, 2015 gazeta.pl już niedziała... zaczęło się siema - Pon 26 Paź, 2015
Ludzie w Polsce to mają jednak poczucie humoru
Czemu Tede nie startował, tego nie rozumiem...