Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - [Szukam auto] Temat - koncert życzeń
MoRToN - Wto 17 Lut, 2015 seat mimo wszystko zrobił krok w przod z tymi samochodami
ale nadal słabo
chociaż nowe S3 to też jakby się cofneło
PiTT - Śro 18 Lut, 2015 z drugiej strony za moment wychodzi 280KM kombi...
Walle - Śro 18 Lut, 2015 nowe S3 w środku jest brzydkie i nieintuicyjne, jak nie audi....PiTT - Śro 18 Lut, 2015
Walle napisał/a:
nowe S3 w środku jest brzydkie i nieintuicyjne, jak nie audi....
zgadzam sie, totalne rozczarowanie
z zew. super a w srodku slabosckaziu1985pn - Śro 18 Lut, 2015 i jest wersja bieda...bieda aż piszczy lepiej kupić golfa Rlukp - Śro 18 Lut, 2015
PiTT napisał/a:
z drugiej strony za moment wychodzi 280KM kombi...
Obrazek
juz widzialem na zdjeciach w salonie gdzies w NL, lub luxemburguPiTT - Śro 18 Lut, 2015 wnetrze najbardziej w gti mi pasuje
chyba nie ma o tym nawet co dyskutowac znak rozpoznawczy gti i cale szczescie ze tego nie zmieniaja
to w R-ce tapicera materialowa jest sredniawa...Marek23 - Czw 19 Lut, 2015 Nie wiedziałem,że to kiedyś napiszę,ale z powodów wizerunkowych nawet jeśli miałoby mnie stać nigdy nie kupię Bmw. Od kiedy mam octe to czasem mam szczególnie nocna porą (bezpieczniej) jakieś spięcie z nową 3tką, 5tką czy tymi terenowymi gównami. Co jakiegoś klepnę czy na prostej czy w zakręcie to się potem po całej drodze rzucają byleby wyjśc na pole position, łącznie z wyprzedzaniem pasem awaryjnym, wyprzedzaniem na ciągłej i pasach,itd. Zrobiłem już prawie 30 tys km i naprawdę myślałem,ze to stereotyp,ale kupno bmw chyba coś zmienia w głowie. Dlatego dla zasady nie odpuszczam żadnej bawarze, szczególnie jak jest kręto. Niech cierpią cwaniaki was79 - Czw 19 Lut, 2015 Mam podobne odczucia. Ich zachowanie potęguje jazda bez dachu. Wtedy za punkt honoru obierają sobie objechanie/rozjechanie/wyprzedzenie.
Dodatkowo ostatnio zaobserwowałem migrację łysych, ale tych biedniejszych-aspirujących, do e46. Cecha charakterystyczna: zarwane z którejś strony zawieszenie Marek23 - Czw 19 Lut, 2015 masakra, u mnie to nawet nie pare przypadki tylko konkretna statystyka. BMW czyli bardzo musze wygrać roj - Czw 19 Lut, 2015
Marek23 napisał/a:
(...)z powodów wizerunkowych nawet jeśli miałoby mnie stać nigdy nie kupię Bmw. Od kiedy mam octe (...)