To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - Dyskusje gospodarczo/polityczno/obyczajowe

bob.dsk - Wto 27 Paź, 2015

was79 napisał/a:
tutaj mamy czekliste do odhaczania:
Obrazek

Wieszam na lodówkę :faja:

Nie jestem zadowolonych z tych wyborów ale co zrobić. Mam nadzieje ze nie bedzie tak jak na tych wszystkich memach.

Anonymous - Wto 27 Paź, 2015

anjas napisał/a:
Justine napisał/a:
Ale przecież program wyborczy jest na pełną kadencję. Dajmy im porządzić
Justine napisał/a:
za 4 lata zobaczymy co z tego wyjdzie, ja liczę że będzie lepiej

w sumie racja, w przypadku PO nikt nie oceniał rządów w trakcie kadencji, wszyscy czekali na koniec to dlaczego z PISem miałoby być inaczej.

w sumie racja,w przypadku PO nie dotrzymano żadnej obietnicy wyborczej,to dlaczego z PiSem miałoby byc inaczej

Marek23 - Wto 27 Paź, 2015

:rotfl:
anjas - Wto 27 Paź, 2015

Ponieważ PIS to zmiana na lepsze. Gdybyśmy chcieli tkwić w tej ruinie to byśmy dalej wybierali PO.

Na jakie lepsze?Przeciez autorytety moralne mowia że PiS to faszyzm,nazizm,populizm,katotaliban,upadek demokracji,syf kiła i wojna z ruskimi.Ustalcie jakąś wspólną narracje bo sie gubie
Kamill - Wto 27 Paź, 2015

Myślę że jeżeli nie dotrzymają nawet 1równocześnie nic nie kradnąc powodując kolejne afery, to i tak będzie duży krok na przód :)
Obietnice wiadomo dla kogo są. Kto ogarnia to z szerszej perspektywy nie przywiązuje do nich szczególnej wagi.

+1
Jak zauwazyłem głównie wyborcy PO przywiązuja ogromna wage do obietnic wyborczych,co jest delikatnie mówiąc paradoksalne.

kosmita - Wto 27 Paź, 2015

rabarbar napisał/a:
Jak zauwazyłem głównie wyborcy PO przywiązuja ogromna wage do obietnic wyborczych

chyba opozycji :lol2:

Marek23 - Wto 27 Paź, 2015

Moi znajomi nigdy nie zapowiadali,ze beda sprawdzac czy PO czy tez Komorowski spelnili swoje obietnice. A teraz zycie zaniedbuja sprawdzajac czy Duda i Pis juz czegos nie zrobili :rotfl:

:rotfl:
anjas - Wto 27 Paź, 2015

Grunt, żeby bylo lepiej :)

MoRToN napisał/a:
PO + Kukiz

Paweł chyba w najczarniejszych snach nawet o tym nie myśli :rotfl:

Kenet - Wto 27 Paź, 2015

Zawsze jeden dzień wolny od pracy w kwietniu więcej, jestem na tak :]
anjas - Wto 27 Paź, 2015

Justine napisał/a:
Paweł chyba w najczarniejszych snach nawet o tym nie myśli

taki sen już kiedyś mu się przyśnił. Życie się zmienia, kto wie co będzie za kolejne kilka lat.

Alexxx - Wto 27 Paź, 2015

anjas, się zrobił taki milutki bo sprawdził, że Szydło jeździ Fabią. Ciągnie swój do swego ;D

------------[edit]------------

:>