Nie jestem zadowolonych z tych wyborów ale co zrobić. Mam nadzieje ze nie bedzie tak jak na tych wszystkich memach.Anonymous - Wto 27 Paź, 2015
anjas napisał/a:
Justine napisał/a:
Ale przecież program wyborczy jest na pełną kadencję. Dajmy im porządzić
Justine napisał/a:
za 4 lata zobaczymy co z tego wyjdzie, ja liczę że będzie lepiej
w sumie racja, w przypadku PO nikt nie oceniał rządów w trakcie kadencji, wszyscy czekali na koniec to dlaczego z PISem miałoby być inaczej.
w sumie racja,w przypadku PO nie dotrzymano żadnej obietnicy wyborczej,to dlaczego z PiSem miałoby byc inaczejMarek23 - Wto 27 Paź, 2015 anjas - Wto 27 Paź, 2015 Ponieważ PIS to zmiana na lepsze. Gdybyśmy chcieli tkwić w tej ruinie to byśmy dalej wybierali PO.Anonymous - Wto 27 Paź, 2015 Na jakie lepsze?Przeciez autorytety moralne mowia że PiS to faszyzm,nazizm,populizm,katotaliban,upadek demokracji,syf kiła i wojna z ruskimi.Ustalcie jakąś wspólną narracje bo sie gubieKamill - Wto 27 Paź, 2015 Myślę że jeżeli nie dotrzymają nawet 1równocześnie nic nie kradnąc powodując kolejne afery, to i tak będzie duży krok na przód
Obietnice wiadomo dla kogo są. Kto ogarnia to z szerszej perspektywy nie przywiązuje do nich szczególnej wagi.Anonymous - Wto 27 Paź, 2015 +1
Jak zauwazyłem głównie wyborcy PO przywiązuja ogromna wage do obietnic wyborczych,co jest delikatnie mówiąc paradoksalne.kosmita - Wto 27 Paź, 2015
rabarbar napisał/a:
Jak zauwazyłem głównie wyborcy PO przywiązuja ogromna wage do obietnic wyborczych
chyba opozycji Marek23 - Wto 27 Paź, 2015 Moi znajomi nigdy nie zapowiadali,ze beda sprawdzac czy PO czy tez Komorowski spelnili swoje obietnice. A teraz zycie zaniedbuja sprawdzajac czy Duda i Pis juz czegos nie zrobili Anonymous - Wto 27 Paź, 2015 anjas - Wto 27 Paź, 2015 Grunt, żeby bylo lepiej Anonymous - Wto 27 Paź, 2015
MoRToN napisał/a:
PO + Kukiz
Paweł chyba w najczarniejszych snach nawet o tym nie myśli
Kenet - Wto 27 Paź, 2015 Zawsze jeden dzień wolny od pracy w kwietniu więcej, jestem na tak anjas - Wto 27 Paź, 2015
Justine napisał/a:
Paweł chyba w najczarniejszych snach nawet o tym nie myśli
taki sen już kiedyś mu się przyśnił. Życie się zmienia, kto wie co będzie za kolejne kilka lat.Alexxx - Wto 27 Paź, 2015 anjas, się zrobił taki milutki bo sprawdził, że Szydło jeździ Fabią. Ciągnie swój do swego