Mick - Śro 22 Paź, 2008 ej ziomki... jaki autobus... Cupra jest ładna - przynajmniej z zewnątrz..
fakt, faktem, że z wyglądem deski przegieli pałe.. wygląda przeokropnie, ale kierownica, fotele i ogólne wykończenia sa naprawdę dobrej jakości..
a przecież mówiłem że Clio Sport jest najlepszym wyborem
a w wersji F1 już najlepszym z najlepszych Niemy - Śro 22 Paź, 2008 witam
ja bym poczekal na Focusa RS, ile on ma kosztowac?Anonymous - Czw 23 Paź, 2008
Niemy napisał/a:
witam
ja bym poczekal na Focusa RS, ile on ma kosztowac?
Panowie kurde, niezły mam mętlik, a Wy go tylko pogłębiliście
Dzięki za zainteresowanie tematem mimo wszystko, choć mam świadomośc tego, że to nie jest właściwe miejsce dla tego typu dyskusji..
Padło jakies pytanie o Bobry - nie wiem o co chodzi, nie wiem czy to nie jest haczyk który mnie ewentualnie wyeliminuje z tutejszej społeczności, ale jeśli chodzi o zwierzątka stricte pt. 'bobry' - to nie mam nic przeciwko tym przemiłym stworzonkom
Co do Forda RS który pewnie się pojawi i będzie ciekawym wózkiem, sorry ale nie chcę hardcore'a na co dzień, podobnie z R26R. Poza tym, trzymam starą rajdóweczkę na wsi u rodziców do wygłupów..
Mimo wszystko potrzebuję hatcha wzglednie kompromisowego, czyli który mnie nie zdewastuje finansowo
Serce podpowiada mi by pójść w kierunku Francji i Clio Sporta, bo zawsze miałem do clio słabość (miałem przez krótki czas Williamsa przyp.) Na marginesie - nawet jeszcze kilka dni temu myślałem poważnie o tym by kupić poprzedniego clio Sporta 2005 od kolegi, egzemplarz ze Szwajcarii. Auto bardzo swieże, mały przebieg, bardzo unikalna wersja (Trophy), ale niestety było po wypadku.. Nie mam już czasu i prądu na zabawy z autem i dochodzenie co im dolega. Czas na 'salonófke'
Co mąci me myśli - ano jednak fakt, że zazwyczaj poruszałem się autami z grupy VAG, dlatego rozsądek i rozum podpowiada jakiegoś VWa mimo wszystko - GTI V/VI 3drzwiowe z DSG lub nowe scirocco 2.0 TSI z DSG, ale ze wzgledu na technikę i osiągi, a nie wygląd - niekoniecznie lubię kierować na siebie uwagę..
Trudny orzech. Pewnie kilka nocy nieprzespanych przede mną..
Dzięki mimo wszystko.
Pozdrawiam wszystkie Bobry, jeśli są on tutaj dobrze kojarzone. CHRZANEK - Czw 23 Paź, 2008
kubek13 napisał/a:
jeśli chodzi o zwierzątka stricte pt. 'bobry' - to nie mam nic przeciwko tym przemiłym stworzonkom
kubek13 napisał/a:
Pozdrawiam wszystkie Bobry, jeśli są on tutaj dobrze kojarzone.
Panowie swój człowiek
Kubek: Jeżeli tak mocno jesteś związany z VAGiem to może faktycznie poczekaj na Scirocco.
Fur chyba bezapelacyjnie ładny.
Silniki turbodoładowane 1,4TK i 2,0T więc jak sie znudzi to będzie można co nieco wydusić samą elektroniką - w reno czy w ctr niestety tej mozliwości nie ma.
Poza tym nasz prezes kocha nowe holswageny więc bedziesz pupilkiem szefa Anonymous - Czw 23 Paź, 2008 Witam bardzo serdecznie Nowego!!
No to faktycznie masz człowieku zagwozdke,ludzie nad wyborem wydechu czy amorkow głowia sie tygodniami a co dopiero całe auto .Ja z takim budzetem to bym zakupil Sti albo Evo za te 80-90 tysi a reszte na wache .Ale Ciebie to nie dotyczy bo chcesz salonówkie wiec bierz Clio F1 !!
Co z fotami cycków??Anonymous - Czw 23 Paź, 2008 Witam nowych milośnikow bobra , ahoj !!!
kubek13 napisał/a:
unikalna wersja (Trophy)
uuu gorąco , to jest wersja o którą zabijają się wszystkie bobry .
Autko jest w polsce czy w szwajcarii ?Mick - Czw 23 Paź, 2008
rabarbar napisał/a:
Co z fotami cycków??
sie nam kolega roschulał TomsoN - Czw 23 Paź, 2008
Mick napisał/a:
rabarbar napisał/a:
Co z fotami cycków??
sie nam kolega roschulał
Napalony
Witam, a te trophy mocno bite?Anonymous - Pią 24 Paź, 2008
TMs napisał/a:
Witam, a te trophy mocno bite?
Czołem chłopaki, auto o którym wspomniałem przyjechalo do Polski w marcu lub kwietniu br. jeśli dobrze pamiętam.
Znajomy długo je składał, prawie pół roku, rozbierał i składał autko wieczorami/nocami po pracy.. Auto jest już w zasadzie ukończone, siedzialem dziś w środku, są jakieś pierdołki do przykręcenia , najważniejsze to przednia szyba do wstawienia, w sobote obiecalem że po pracy podwiozę na lawetce autko (nie jest zarejestrowane) kumplowi do jakiegoś zakładu na wstawienie szyby , później już tylko geometria, wykasownie błędów - typu Jaśki i auto w zasadzie gotowe.. Jest dobrze naprawione, pod maską widzę że brakuje tylko plastyku (obudowy) na przepustnicy. Reszta wyglada okey. Auto ma założony xenon, miom że Trophy go nie miał, a brakuje jeszcze czarnych zaślepek na spryskiwacze, ponoc 400zł śpiewają w ASO..
Sam zastanawiałem się długo nad tym autem, w zasadzie to ja wskazałem kumplowi i powiedziałem co to za rodzynek - bylo w lutym tego roku na autoscoucie szwajcarskim. Namówiłem kolege by je sprowadził. Mnie brakowało wtedy troszkę czasu, a może nieco odwagi.. Auto było uderzone od przodu , zaliczyło drzewko, dość mocno, ale nie ma rzeczy nie do zrobienia. Uważam że wyszło nieźle. Naprawdę gdyby nie fakt że chcę już kupić nowe auto, finansowane w leasingu, wziąłbym od niego to clio, pomimo tego że widzialem je tuż po sprowadzeniu, gdy wyglądało nieciekawie.. Sam zawoziłem to autko do blacharza, później lakiernika. Można powiedziec że uczestniczyłem w jakimś stopniu przy jego odbudowie. Dlatego mam sentyment. Poza tym to naprawdę piękne auto. Wyjątkowe. Oryginalne w 100% ( poza xenonem który teraz jest). Ma bardzo mały przebieg - 32 tys km. Można na jego widok starcić rozum..
Jeśli ktoś byłby zaintereowany, dam znać za kilka dni ile kolega za niego śpiewa, dziś nie był mi w stanie jeszcze powiedzieć, musi podliczyć wszystkie wydatki. Pamiętam tylko ile kosztował Niewiele jak na to auto, ale naprawa clio sporta to już inna historia..
Ja natomiast dziś byłem w salonie, pobrałem prospect tego sciro i usiadłem do jakiegoś demonstarycyjnego egzemplarza. Wciąż mam mieszane uczucia co do tego auta. Technice ufam i spodziewam się że mnie nie rozczaruje. Tylko ten kontowerysjny wygląd - nie mogę jeszcze przetrawić tego auta. Jutro rano jeszcze przed robotą, postaram się podjechać do kupmpla który ma białe clio r27, posłucham co mi o nim opowie, doradzi.. Wybór będzie się chyba ważył już między tymi dwoma wózkami - sciro TSI z DSG vs. clio F1..
Pozdrawiam.CHRZANEK - Pią 24 Paź, 2008
kubek13 napisał/a:
Wybór będzie się chyba ważył już między tymi dwoma wózkami - sciro TSI z DSG vs. clio F1
To ja Ci amigo nie poradze...
"Osiołkowi w żłoby dano, w jednym owies w drugim siano"
lub
"Obie siostry, obie krysie, obie ku**y - zdaje mi się"
Najlepiej się przejedź oboma tymi pojazdami i wtedy powinno być łatwiej (lub trudniej) ...anjas - Pią 24 Paź, 2008
CHRZANEK napisał/a:
Obie siostry, obie krysie, obie BOBRY - zdaje mi się...Niemy - Pią 24 Paź, 2008
CHRZANEK napisał/a:
anjas napisał/a:
Obie siostry, obie krysie, obie BOBRY - zdaje mi się...
o lol lenny - Pią 24 Paź, 2008
kubek13 napisał/a:
Wybór będzie się chyba ważył już między tymi dwoma wózkami - sciro TSI z DSG vs. clio F1..