Anonymous - Wto 03 Mar, 2009 teraz To juz sie chyba nie pochwali bo backflipy Ćwiczy Michał - Śro 04 Mar, 2009 a narty badiego ...PieQt - Śro 04 Mar, 2009
jakby ktoś myślał, że fake -> filmM - Śro 04 Mar, 2009 wyglada na smierc na miejscu... dostal prosto w gloweAnonymous - Śro 04 Mar, 2009 W szoku Jestem Ale dostał PieQt - Śro 04 Mar, 2009 chyba to laska była
bez szans na przeżycie - zresztą widać reakcję na nagraniuKamilbike - Śro 04 Mar, 2009 Mysle ze przezyc mogla, ale wyglada to nieciekawie. Powiem szczerze ze trzeba byc mozgiem zeby tak stac na trasie Rozumiem, zdjecia itd, ale bez przesady Marek23 - Śro 04 Mar, 2009
KonradMK napisał/a:
Marek umie backflipa do przodu
Ku.rwa dobre
Dzięki wszystkim, miło mi bardzo.KonradMK - Śro 04 Mar, 2009
grifin010 napisał/a:
teraz To juz sie chyba nie pochwali bo backflipy Ćwiczy
niestety, nie dostaliśmy się. generalnie program nie będzie moim zdaniem w tej samej konwencji co japoński i szybko zejdzie z ekranu. na castingu było niemrawo.kubas - Śro 04 Mar, 2009 ziomek w bydzi rozbil miniaka kurcze kiepsko wyglada on caly naszczescie
Cytat:
w skrócie:
jechalem fordonska na wysokosci swiatel utp i radaru, jechala przede mna jakas audica na obcych blachach, spod kol wylecialo bloto i deszcz.... walnalem po hamulcach, koleina mnie wybila, poslizg, staralem sie opanowac auto, no ale niestety... 1szy slup/latania bokiem, potem 2 slup/latarnia tylem, obrucilo mnie, skosilem bilbord i krzaki mnie zatrzymaly po 140 metrach
masakraaaaaaaaa Anonymous - Śro 04 Mar, 2009
Cytat:
spod kol wylecialo bloto i deszcz.... walnalem po hamulcach, koleina mnie wybila