To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - O wszystkim i o niczym

Michał - Wto 10 Mar, 2009

w którą rubryke w picie, mam wpisaćodliczenia za net ??
KonradMK - Wto 10 Mar, 2009

w formularzu nr 11 - taki dodatkowy załącznik
Michał - Wto 10 Mar, 2009

juz mam , pit-0
PieQt - Wto 10 Mar, 2009

dokładnie PIT-0

Michał, chyba będziesz miał zwrot, że tak szybko się rozliczasz :D

Młody Papież - Wto 10 Mar, 2009

a ten teges... czy ja nie widze czy nie ma opcji ignorowania temtów? :>
Bart - Wto 10 Mar, 2009

narkoman!
Młody Papież - Wto 10 Mar, 2009

to nie tak jak myslisz...

co z tym ignorowaniem pany?

Anonymous - Wto 10 Mar, 2009

:lol2:

Ukradli Accenta WRC
2009-03-10 11:09:56, opublikował Alfan, komentarze: 11
Biały Huyndai Accenta WRC należący do Briaan McGillina zniknął w piątek rano z lawety w Deer Orchard Close. McGillin chciał wystartować w Malcolm Wilson Rally, zamiast tego musiał udać się na policję.

Wartość samochodu oszacowano na 140 tys. funtów, złodzieje zabrali też części zapasowe, o wartości 25 tys. funtów - To dla mnie ogromna strata, samochód bardzo wiele dla mnie znaczył - powiedział McGillan dla BBC.

Policja powiadomiła warsztaty i dealerów i porosiła aby zwrócili uwagę na to, czy auto lub części do niego nie zostaną im zaoferowane. Rzecznik prasowy przyznał, że to pierwsze taka sytuacja w 30-letniej historii imprezy.

McGillin kupił Accenta WRC Evo 3.5 trzy lata temu. Auto było jednym z ostatnich wyprodukowanych egzemplarzy. W RMŚ 2003 jeździł nim Armin Schwarz.
Powrót

Anonymous - Wto 10 Mar, 2009

Teraz wystarczy wyśledzić tego, kto wpisze w google "jak odpalić hyundaia wrc" :rotfl:
rasta - Śro 11 Mar, 2009

Pojawił się na mieście konkurent dla Morsa, dziś miałem okazję odbyć dziewiczą przejażdżkę:

Ogólnie jest na grubo: garrett t3/t4, kucizna, wtryski 600cc, zewnętrzny wastgate, 3" wydech i dolot, bov blitz, walbro, chłodnica oleju, elektronika MS. Przy tych gratach rokuję 350-400 xD

Oto dowód:

Na razie się dociera, zostało jeszcze parę pierdół do ogarnięcia oraz polerka rurek, ale już czuć w kościach moc;D

mi - Śro 11 Mar, 2009

rasta napisał/a:
konkurent dla Morsa

a Wy tam subaru, mitsubishi czy nawet 200sxów nie macie? :>

nox - Śro 11 Mar, 2009

Mors klepie wszystkie mitasubiszi w warszawie nie mówiąc o subaru czy 200sx'ach ;D
mi - Śro 11 Mar, 2009

nox napisał/a:
w warszawie

a poza warszawą nie? Podobno w stanach jest szybszy samochód, focus z większym turbo, coś pod 500km, ale to jedyny taki...

M - Śro 11 Mar, 2009

...pierwszy taki...
nox - Śro 11 Mar, 2009

jedyny na allegro