Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - [Szukam auto] Temat - koncert życzeń
Anonymous - Nie 22 Lut, 2015 jak dla mnie to nowe 1 prowadzi sie zajebiście,super fura,jezdziłem 120d i wrazenia sa jakby pod maska siedziało ponad 200KMPiTT - Nie 22 Lut, 2015 dla mnie nowa 520d prowadzi sie na tyle dobrze ze moglbym nia jezdzic i nie narzekac
oczywiscie mocy by sie przydalo wiecej, ale calosciowo auto prawie idealne
wiem tez ze passat nie jest dla mnie, zbyt wysoka pozycja za kiera
zreszta przez to od razu skreslilem smaxa... wiem ze taka specyfika tych aut, ale mi to nie pasuje na dluza mete
golf gti jest ok, nie wiem jak zwykly golf, ale jak na auto do wypozyczalni to chyba stykniekosmita - Nie 22 Lut, 2015 Kurcze, a mi nowe 520d kompletnie nie leży. Niby fajnie, komfortowo i duzo nowocześniej wygląda w środku niż poprzenik, ale w porównaniu z e60 prowadzenie jest dużo mniej precyzyjne, wręcz pontoniaste lekko. Z kolei nowa trójka jest super, dużo fajniej mi się nią jeździło niż jedynką.KarQ - Nie 22 Lut, 2015
PiTT napisał/a:
Ty a Pejton to bedzie lepszy konstrukcyjnie od golfa 6 czy nie bo sie mocno zastanawialem, ale szukalem opinii szpeca
Ty, nie wiem, ale Ty powinieneś wiedzieć bo jesteś szpecem w każdej dziedzinie...
Nie bierz tego za bardzo do siebie, Passek choć stary nie jest zły PiTT - Nie 22 Lut, 2015
KarQ napisał/a:
PiTT napisał/a:
Ty a Pejton to bedzie lepszy konstrukcyjnie od golfa 6 czy nie bo sie mocno zastanawialem, ale szukalem opinii szpeca
Ty, nie wiem, ale Ty powinieneś wiedzieć bo jesteś szpecem w każdej dziedzinie...
Nie bierz tego za bardzo do siebie, Passek choć stary nie jest zły
no wlasnie nie wiem, ale widze ze Ty sie tak znasz to pytam
no mlody juz nie jest, minal pierwszy rok i nabite 16kkm czas myslec o zmianie KarQ - Nie 22 Lut, 2015 Książe ja pisałem o wieku konstrukcyjnym a nie peselu, chyba, że coś się zmieniło więcej poza światłami PiTT - Nie 22 Lut, 2015 ale nie rozumiem o co Ci chodzi? chcesz mnie przekonac ze b7 to b6? nie musisz bo to wiem
wypisujesz ze downsizing to gowno, jednym argumentem zostales obalony i dalej szukasz uwagi, po co?
totalnie bez zlosliwosci, ale co chcesz udowodnic? opinie opierasz o trasie weekendowej w pozyczonym aucie?
btw.
fajny test cupry
Bonczek - Nie 22 Lut, 2015 Ja mam w Leonie 1,4TSI 150km - po pierwszym tysiącu kilometrów z czego 400 w trasie mam średnie z kompa 9,7l/100km trasa prawie cała ~170. Pozostała jazda to rano 35km (30 obwodnica i 5 korek) i powrót z pracy czyli 15km w korku. Producent deklaruje ze po dotarciu czyli 1500km spalanie może jeszcze spaść. Styl jazdy dość dynamiczny PiTT - Nie 22 Lut, 2015 jak odbierasz tego leona, nie chodzi mi o jazde 20 minutowa tylko wlasnie tak jak smigales, nadaje sie?
chyba do golfa 7 mozna go bezposrednio porownac?KarQ - Nie 22 Lut, 2015 No kurwa mać do niczego Cię nie chcę przekonywać, odniosłem się tylko dwukrotnie do Twoich słów i cytując je:
PiTT napisał/a:
zreszta golf 6 tez nie nalezy do nowosci motoryzacyjnych
gdzie uściśliłem:
PiTT, akurat VI jest świeższa konstrukcyjnie od Twojego Passka
oraz
PiTT napisał/a:
no mlody juz nie jest, minal pierwszy rok
na co odpowiedziałem:
pisałem o wieku konstrukcyjnym a nie peselu
Czy widzisz o czym pisałem?
I tyle w temacie.PiTT - Nie 22 Lut, 2015 ochłoń KarQ - Nie 22 Lut, 2015 Rozumiem, że napisał to Twój głos wewnętrzny PiTT - Nie 22 Lut, 2015
KarQ napisał/a:
Rozumiem, że napisał to Twój głos wewnętrzny
Marek23 - Nie 22 Lut, 2015
Bonczek napisał/a:
Ja mam w Leonie 1,4TSI 150km - po pierwszym tysiącu kilometrów z czego 400 w trasie mam średnie z kompa 9,7l/100km trasa prawie cała ~170. Pozostała jazda to rano 35km (30 obwodnica i 5 korek) i powrót z pracy czyli 15km w korku. Producent deklaruje ze po dotarciu czyli 1500km spalanie może jeszcze spaść. Styl jazdy dość dynamiczny
Dużo, ja mam całościowo gdzieś 10,5, też dość dynamicznie. Są dni gdzie jest 13 na trasie,ale to już jest na granicy przepisów leszq - Nie 22 Lut, 2015 przepisów? raczej zasad fizyki .