Ma ktoś jakieś informacje na temat tego samochodu????
tak jest czerwony - to jego największy minus
kolejny to taki że w zimie bedziesz musiał wsiadać przez tylną klape do środka, gdyż przednie drzwi się nie otworzą bo będa miały zamarznięte zamki
a z plusów to silnik 1.8T Mick - Wto 06 Lis, 2007
OSKAR napisał/a:
spokojnie maluchem juz sie najezdzilem i nie zaluje.to byla dobra szkola dla poczatkujacego kierowcy.
Też się najeździłem maluszkiem.. ciągle był za wolny...
włożyłem 900... to nie hamował... to wrzuciłem tarcze... bilki, kubły, klate
ale fajny był... te miny kierowców jak ich wyprzedzał maluch przy 140-150 :546:
k-mart - Wto 06 Lis, 2007 Zaluje ze nie mialem okazji dorastac na maluchu
Do dnia dzisiejszego chyba tylko raz prowadzilem malcaJanusz - Wto 06 Lis, 2007 Dlaczego to ze jest czerwony jest minusem?? mi sie podoba... a to ze licznik był cofnięty to raczej oczywiste.. pewnie miał ze 150 tys przebiegu A wie ktoś może jak on sie spisuje?? jak sie prowadzi?? i czy jest bardzo awaryjny?? (sory za OT :D)Mick - Wto 06 Lis, 2007 w A3 fajnie się jeździ z tym silnikiem, a seat... na pewno jest lżejsz co za tym idzie lepiej się zbiera, ale jak z jego wytrzymałością...
generalnie seatów ibiz czy cordoba nie polecałbym...Misiek_lbn - Wto 06 Lis, 2007
piękny, myślałem że to Twój, cena taka sama, ale blachy inne Michał - Wto 06 Lis, 2007 juz wysłałem pw do marcinka odnośnie williego, wiec zaklepany narazie Misiek_lbn - Wto 06 Lis, 2007 tego z linka, czy jego
który by nie był, kupuj williego :564:k-mart - Wto 06 Lis, 2007 ten willi naprawde wyglada na lux mistrza, kurde nawet buteleczka na wode jak nowa.
progi, dywaniki, naklejki listwy....
bede dzwonil do typaMichał - Wto 06 Lis, 2007 dzieki marcion, jakby co to zaklepuijanjas - Wto 06 Lis, 2007 Fajnie Michał... Willi jest MISTRZ!
Jednak będzie można robić spoty lokalne jak go łykniesz... Hehe, HotHatch Pruszków Team CHRZANEK - Wto 06 Lis, 2007 Słuchajcie czy byly takie fiaty hgt ???
http://www.otomoto.pl/ind...how&id=C3749931Misiek_lbn - Wto 06 Lis, 2007 nie jest, już się go pytałem
czekam aż clio pojawi się w lbn, bo jest w drodze narazieCHRZANEK - Wto 06 Lis, 2007 Wiem że to nie hothatch, ale auto na tyle ciekawe że chyba nie będziecie krzyczeć