Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - [Szukam auto] Temat - koncert życzeń
was79 - Pon 23 Lut, 2015 Opanowali już te odkręcającą się śrubę, czy dalej dla nich to raketsajens Bonczek - Pon 23 Lut, 2015 Marek a co Ty masz honde? 6 gen vti?Marek23 - Pon 23 Lut, 2015
PiTT napisał/a:
a nowej megane rs bys nie chcial? pomijajac kwestie finansowe
To pewno bardzo fajne auto,ale ja potrzebuję szybkiego kombi i rajdówki. A taka Megana jest zawieszona pomiędzy. Ale jeśli już to wolałbym nową Fokę RS, a potem Golfa R. Jakoś lubię te vw 2.0 turbo, jedzie z dołu jak stary dobry diesel, a potem idzie.
Bonczek, mam jajko, rajdówkę. Ale jeszcze nim nie jechałem, kupiłem do rajdów żeby w końcu coś osiągnąć. Pierwszy testy za tydzień,dwa. Silnik jest nagrzebany, jeszcze coś tam extra grzebnę. Ale fajnie,że po Okcie rajdówka mnie mocą nie porazi PiTT - Wto 24 Lut, 2015 kiedy remap octy?
nie czekaj, podobno 300 kuca peka softem GeKo - Wto 24 Lut, 2015
Marek23 napisał/a:
Po 3 różnych sportach wiem już,że renault już nie kupię. Może Ragnotti ze względu na inny układ hamulcowy(pompa) i kapke inny zawias.
Ale nie, jak pomyślę całościowo, nigdy więcej renault,że chyba,że klasyk ala williams lub turbo 5.
Marek ty miałeś pecha do mechaników i do swojego modelu.
Jurasz 5 sezon jeździ, nie licząc super przełożeń od Marciniaka i jednego zdechniętego motoru. To zero awarii.Anonymous - Wto 24 Lut, 2015 cos pechowe te clio macie,ja zrobilem moim 40tys km,w tym kilkanascie upalań i robilem tylko amory i czujnik od prędkościomierza padłPiTT - Wto 24 Lut, 2015 http://moto.onet.pl/aktua...salonach/xw8d34
godne uwagi kombi
ale znowu jakis babol czy faktycznie mechaniczna szpera??
Seat Leon Cupra: pogromca Golfa GTI - Moc większa niż w Golfie GTi, urodziwsza sylwetka i w standardzie mechaniczna szpera. Wszystko to za cenę niższą niż trzeba zapłacić za Volkswagena. Czyżby Hiszpanie przekupili kogoś w Wolfsburgu? - Ringier Axel Springer Polska sp. z o.o.kosmita - Wto 24 Lut, 2015 A co takiego w nim jest godnego?
PiTT, ostatnio linkowalem ci artykuł nt szpery w nowych vagach
Ja bardziej jestem ciekawy czy subaru levorg będzie dostępny u nas z jakimś ciekawym silnikiem.was79 - Wto 24 Lut, 2015 Fabia - szkoda, że elektroniczna, bo szarpałbym
A co takiego w nim jest godnego?
PiTT, ostatnio linkowalem ci artykuł nt szpery w nowych vagach
Ja bardziej jestem ciekawy czy subaru levorg będzie dostępny u nas z jakimś ciekawym silnikiem.
cena
w zasadzie masz tu cupre kombi vs octe kombi
bo golf r kombi to juz wyzsza polka cenowa
czytalem ten art. co wklejales tylko sie zastanawiam czy czegos jednak nie zmieniliPiTT - Wto 24 Lut, 2015 dobry projekt
leszq - Wto 24 Lut, 2015 wygląda mega kosmita - Wto 24 Lut, 2015 Tył wygląda trochę za ciężko z profilu, ale generalnie fajnie.
Ciekawe ile z tego zostanie w seryjnym samochodzie Kenet - Wto 24 Lut, 2015
kosmita napisał/a:
Tył wygląda trochę za ciężko z profilu, ale generalnie fajnie.
Ciekawe ile z tego zostanie w seryjnym samochodzie
Bonczek - Wto 24 Lut, 2015 Jest jeszcze pomysł na Passata w tym stylu