To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - Dyskusje gospodarczo/polityczno/obyczajowe

kamil - Śro 11 Lis, 2015

Nadal matoły szukają ruską cholotę i chcą wieszać komunistów...Komunistów ! Kurwa, to chyba już ich w Chinach nawet nie ma.
Oranżada w głowie...

Justine. Im bardziej Ruskim mówisz co mają robić, tym bardziej mówią niet.
Jak PO się nie udało to PISiorom tym bardziej.

Kto pamięta jak Gripen przegrał przetarg z F16 ? Lepsza technologia za te same pieniądze, a i chyba był lepszy offset, ale argument był, ze niesprawdzone w walce. Wiadomo jak się skończyło.
PO nie chciało żeby temat się powtórzył jak w przypadku F16.

Anonymous - Czw 12 Lis, 2015

Wiesz Kamil z tymi komunistami to tak samo jak dziesiątkami tysięcy faszystów i nacjonalistów na marszu niepodległosci
kamil - Czw 12 Lis, 2015

Jak ktoś defiluje z podniesionymi rączkami, loga ma w kształcie swastygi a mundurki przypominające Hugo Bossa to mam wrażenie, ze to nacjonaliści
Jakarti - Czw 12 Lis, 2015

kamil napisał/a:
swastygi

czy to cos w rodzaju sfatygowanej sfastyki? :D

PiTT - Czw 12 Lis, 2015

Jakarti napisał/a:
kamil napisał/a:
swastygi

czy to cos w rodzaju sfatygowanej sfastyki? :D

sfatygowanej fotygi

Jakarti - Czw 12 Lis, 2015

Anonymous - Czw 12 Lis, 2015

kamil napisał/a:
Jak ktoś defiluje z podniesionymi rączkami, loga ma w kształcie swastygi a mundurki przypominające Hugo Bossa to mam wrażenie, ze to nacjonaliści

Ilu takich było w tym 50 czy 100 tys tłumie?Wszyscy?Wiekszośc?
Kilkoro moich znajomych brało udział,wszystkich mozna nazwac konserwatystami czy prawicowcami ale napewno nie faszystami,no chyba ze tak jak gazeta wyborcza uważasz ze "patriotyzm=faszyzm",wszyscy twierdzą ze było paru debili ale w tym tłumie to był moze promil.Gdybym do Wawy nie miał daleko i nie miał przejsciowych problemów finansowych to napewno bym sie wybrał.
Skoro ty ich nazywasz faszystami to oni maja takie same prawo zwać komuchami byłych działaczy pzpr,zsl czy kapusi sb.
Na marszach pierwszomajowych,marszach równości,pro imigranckich i antyfaszystowskich tez widziałem che guevare,sierp i młot a koles z tej parti razem łaził w koszulce z marksem,więc to sa komuniści czy nie?

kosmita - Czw 12 Lis, 2015

rabarbar napisał/a:
więc to sa komuniści czy nie?

To jest postępowa młodzież :rotfl:

Cassis - Czw 12 Lis, 2015

Mam znajomego który lata na Mi-8 i powiedział, że Caracal to najlepszy śmigłowiec z tej trójki.
Airbus nie ma zakładów w Polsce i faktycznie musi wyłożyć kasę na offset, w przypadku Sikorskiego i AW można to porównać do przełożenia pieniędzy z jednej kieszeni do drugiej.

Wracając do W-3 Sokół, w Świdniku są tacy kombinatorzy, że potrafią przetrzymać śmigłowiec tylko po to żeby skończyła się homologacja i trzeba było robić kolejny przegląd.

Bonczek - Czw 12 Lis, 2015

A to nie jest tak jak np z ciągnikami siodłowymi? Jeden woli Magnumke a inny Actrossa?
Alexxx - Czw 12 Lis, 2015

Nawet nie wiem czy jest sens to komentować... zaraz okażę się, że 90% "afer" to jednak były dobre kroki bo jakby kupili lokalnie to albo niesprawne albo niekompatybilne albo zostaliby oszukani Polacy przez Polaków xD

Tak samo jak ciągłe pie**nie na Petru, że namawiał na kredyty frankowe a sam przewalutował... po 1 biorący we frankach mieli wyższą zdolność kredytową niż w PLN, po drugie nadal płacą niższe raty mimo zmian kursu a po 3 praktycznie każdy mógł przewalutować jak zaczęły się "akcje frankowe"...

Mam takie przemyślenie, że PiS teraz jest w NAJGORSZEJ dla siebie sytuacji... mają Prezydenta, Rząd, Senat i samorządy... nie ma na kogo zrzucić jak coś pójdzie nie tak jak to czynili opluwając gdy byli w opozycji.

Póki co Duda w jednym z wywiadów powiedział coś w stylu "Najważniejsze to skupić się na rzeczach ważnych bo są najważniejsze i... ważne jest to co najważniejsze dla Kraju". Nikt nie pociągnął tematu a jak Komorowski powiedział "Trzeba budować zgodę bo zgoda buduje a jak się buduje zgodę to jest budujące" to opozycja używała sobie przez dłuższą chwilę, (a Podziemna.tv i wSieci poświęciły temu specjalne odcinki/kilka stron drukowanych). Wiem, że są to sprawy błahe co kto powie ale tak PiS krzyczał o tym, że jest szykanowany :lol2:

Zobaczymy jak poprawią/spier***ą tę sytuację którą wygrali niczym los na loterii.

Anonymous - Pią 13 Lis, 2015

Ja sie bardzo boje ze spierdolą,ale mam zawsze wyjscie awaryjne-spierdole do juesej i zostane zawodowym koszykarzem
EmerytRs2 - Pią 13 Lis, 2015

Nawet powstaje druzyna. Nazwywac sie bedzie Rabarbars Rockets.
Janusz - Pią 13 Lis, 2015

EmerytRs2 napisał/a:
Rabarbars Rockets.

mali, ale z pierdolnięciem ??

rabarbar napisał/a:
ale mam zawsze wyjscie awaryjne-spierdole do juesej

zabierz mnie ze sobą :D

Vlodarsky - Pią 13 Lis, 2015

Też w to wchodzę bo słabo gram w kosza i w Polsce mnie nie wezmą.