jakieś 3 miesiące temu MoRToN zastawnawiał się czy by nie sprzedać.. pewnie chodzi o niego...
mówiłem wam... że on tylko lakier miał dobry... a wszystko inne to szrotowaty francuz...
rowek swędzi ?
o bóbr wylazł z nory michool_vt - Wto 28 Paź, 2008 dobra zamykam
M - Śro 29 Paź, 2008 Odbłokowałem po tym jak Michool zablokował temat. Prosba do wszystkich klubowiczy zeby juz nie zamykali tematow!Vlodarsky - Śro 29 Paź, 2008 Ja się zastanowię nad tym co mówisz... ale prosze was ten temat jest do witania !! i nie będe się zastanawiał. Od kolejnych takich przewinień będe wam blokował dostęp do forum na dwa tygodnie !!!!!!Anonymous - Śro 29 Paź, 2008 fota sztuk raz... lepszej nie mam narazie
M - Śro 29 Paź, 2008 Kozak jest Anonymous - Śro 29 Paź, 2008
Cytat:
Kozak jest
dzięki na tych 17'' dlugo nie posmigam, lekki hardcore. fela ma 8cali szerokosci ale zaraz zimóweczka będzie grana Michał - Śro 29 Paź, 2008 dlugo masz nissana ??
bo chyba cie widziałem i chciałem upokorzyć francuską technologią ale skręcałeś
ale na bank cie widziałem pare miesiecy temu w centrum.Rudello - Śro 29 Paź, 2008 ciemne zdjecie i chyba dlatego zadnych kozaków nie widać.. Vlodarsky - Czw 30 Paź, 2008
Michał napisał/a:
chciałem upokorzyć francuską technologią ale skręcałeś
i tu dowiadujemy się, że francuski samochód też może nie skręcać w nieodpowiednich rękach hyhyhyhyhhyhyhyhyhyM - Czw 30 Paź, 2008
Vlodarsky napisał/a:
Michał napisał/a:
chciałem upokorzyć francuską technologią ale skręcałeś
i tu dowiadujemy się, że francuski samochód też może nie skręcać w nieodpowiednich rękach hyhyhyhyhhyhyhyhyhy
Heheheheheh zaraz przyjdzie tu zastęp frankofilow i bedą gadac te swoje glupoty o skrecaniu Anonymous - Czw 30 Paź, 2008
eM napisał/a:
w Kozakach jest
nie wiedziałem,ze az tak blisko jestescie
Witaj Majkel martin.h - Pią 31 Paź, 2008 Wynik mojego Peugeota z hamowni (ponad 160 tys. km, wydech bez kata) ->