mają Prezydenta, Rząd, Senat i samorządy... nie ma na kogo zrzucić jak coś pójdzie nie tak
Ja kto nie ma ???
O to się nie bój, koziołek się zawsze jakiś znajdzie...Vlodarsky - Pią 13 Lis, 2015 To nie musi być nikt obcy Zawsze można z wielką pompą usuwać pionki mówiąc "jesteśmy czyści jak łza i nie ma u nas miejsca na takie rzeczy"
Chloru - Pią 13 Lis, 2015
Alexxx napisał/a:
a po 3 praktycznie każdy mógł przewalutować jak zaczęły się "akcje frankowe"...
No i zamiast spłacać 300 kPLN przybić sobie pewne 450 kPLN do spłaty. Jak ktoś ma luźne 150 kPLN to niech mi da. W zamian mogę wystawić gwarancję, że nie będzie płacił wyższej raty niż średnia z ostatnich 6 miesięcy PiTT - Pią 13 Lis, 2015 przewalutowal kredyt najszybciej jak się dało... czyli dzień przed skokiem kursu franka Alexxx - Pią 13 Lis, 2015
Chloru napisał/a:
Alexxx napisał/a:
a po 3 praktycznie każdy mógł przewalutować jak zaczęły się "akcje frankowe"...
No i zamiast spłacać 300 kPLN przybić sobie pewne 450 kPLN do spłaty. Jak ktoś ma luźne 150 kPLN to niech mi da. W zamian mogę wystawić gwarancję, że nie będzie płacił wyższej raty niż średnia z ostatnich 6 miesięcy
A nie zastanowilo Cie ze fuckupem nie bylo przewalutowanie tylko fakt, ze ludzie ze zdolnoscia 150k brali we frankach 300k pln? A teraz lament?
Pitt, mozna bylo przewalutowac dzien przed. Jak ktos ma kredyt w obcej walucie i ma w dupie jaki jest jej kurs to nie mam dla niego wytlumaczenia...Chloru - Pią 13 Lis, 2015
Alexxx napisał/a:
A nie zastanowilo Cie ze fuckupem nie bylo przewalutowanie tylko fakt, ze ludzie ze zdolnoscia 150k brali we frankach 300k pln? A teraz lament?
Każde zakredytowanie się pod korek jest złe. Doradztwo, żeby przyklepać ten stan też jest złe.
Alexxx napisał/a:
Pitt, mozna bylo przewalutowac dzien przed.
Wiesz jak wygląda procedura przewalutowania takiego kredytu? Wiesz ile to trwa?Vlodarsky - Pią 13 Lis, 2015
Alexxx napisał/a:
Najważniejsze to skupić się na rzeczach ważnych bo są najważniejsze i... ważne jest to co najważniejsze dla Kraju
absolutny mistrz to prawdziwe ? To jest profesor ? doktor ?bob.dsk - Pią 13 Lis, 2015
Vlodarsky napisał/a:
Alexxx napisał/a:
Najważniejsze to skupić się na rzeczach ważnych bo są najważniejsze i... ważne jest to co najważniejsze dla Kraju
absolutny mistrz to prawdziwe ? To jest profesor ? doktor ?
Najprawdopodobniej doktor habilitowany EmerytRs2 - Pią 13 Lis, 2015 Wystarczy poczytać temat od początku, zmieniły Wam się poglądy wraz ze zmieniającą sie władzą.
Tylko nie każcie mi cytować, nie zrobię tego. Dajcie popracować Waszemu/ Naszemu rządowi Anonymous - Pią 13 Lis, 2015 Byla premierzyca za to twierdzi ze wyprzedzilismy Szwajcarie Anonymous - Pią 13 Lis, 2015 Chyba w spożyciu ośmiorniczek Vlodarsky - Pią 13 Lis, 2015
rabarbar napisał/a:
Byla premierzyca za to twierdzi ze wyprzedzilismy Szwajcarie
Ciągniesz w jedną stronę Rabi... a politycy dzielą się na niedojebanych i bardziej niedojebanych. I jedni i drudzy załatwiają jakieś swoje biznesy, a nie nasze
Ja bym chciał niższego VATu, niższego ZUSu, żeby ZUS i US nie szukali na każdym kroku haka, żebym nie musiał korzystać z ENEL MEDU płacąc podwójną stawkę zdrowotną, chciałbym sobie rozliczać cały VAT od wydatków na samochód. A w rezultacie dzieje się wszystko odwrotnie bo trzeba dać ludziom po 500 zł.
Dali by z rok odetchnąć od tego wszystkiego...Kenet - Pią 13 Lis, 2015 +1PiTT - Pią 13 Lis, 2015 japierdole Panowie, troche luzu
napisalem w takim sensie ze dostal cynk i szybciutko sie wykrecil z kredo we franiach...
jesli ktos nie zrozumial dowcipu to nie moja wina
a teraz zimny kapselek!
na serio nie macie powazniejszych tematow? was79 - Pią 13 Lis, 2015 Mamy, ide rozkręcać hamulce w porsche