To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - Dyskusje gospodarczo/polityczno/obyczajowe

CHRZANEK - Pią 13 Lis, 2015

Alexxx napisał/a:
mają Prezydenta, Rząd, Senat i samorządy... nie ma na kogo zrzucić jak coś pójdzie nie tak

Ja kto nie ma ???
O to się nie bój, koziołek się zawsze jakiś znajdzie...

Vlodarsky - Pią 13 Lis, 2015

To nie musi być nikt obcy :) Zawsze można z wielką pompą usuwać pionki mówiąc "jesteśmy czyści jak łza i nie ma u nas miejsca na takie rzeczy"

Chloru - Pią 13 Lis, 2015

Alexxx napisał/a:
a po 3 praktycznie każdy mógł przewalutować jak zaczęły się "akcje frankowe"...

No i zamiast spłacać 300 kPLN przybić sobie pewne 450 kPLN do spłaty. :rotfl: Jak ktoś ma luźne 150 kPLN to niech mi da. W zamian mogę wystawić gwarancję, że nie będzie płacił wyższej raty niż średnia z ostatnich 6 miesięcy :rotfl:

PiTT - Pią 13 Lis, 2015

przewalutowal kredyt najszybciej jak się dało... czyli dzień przed skokiem kursu franka :rotfl:
Alexxx - Pią 13 Lis, 2015

Chloru napisał/a:
Alexxx napisał/a:
a po 3 praktycznie każdy mógł przewalutować jak zaczęły się "akcje frankowe"...

No i zamiast spłacać 300 kPLN przybić sobie pewne 450 kPLN do spłaty. :rotfl: Jak ktoś ma luźne 150 kPLN to niech mi da. W zamian mogę wystawić gwarancję, że nie będzie płacił wyższej raty niż średnia z ostatnich 6 miesięcy :rotfl:

A nie zastanowilo Cie ze fuckupem nie bylo przewalutowanie tylko fakt, ze ludzie ze zdolnoscia 150k brali we frankach 300k pln? A teraz lament?

Pitt, mozna bylo przewalutowac dzien przed. Jak ktos ma kredyt w obcej walucie i ma w dupie jaki jest jej kurs to nie mam dla niego wytlumaczenia...

Chloru - Pią 13 Lis, 2015

Alexxx napisał/a:
A nie zastanowilo Cie ze fuckupem nie bylo przewalutowanie tylko fakt, ze ludzie ze zdolnoscia 150k brali we frankach 300k pln? A teraz lament?

Każde zakredytowanie się pod korek jest złe. Doradztwo, żeby przyklepać ten stan też jest złe.

Alexxx napisał/a:
Pitt, mozna bylo przewalutowac dzien przed.

Wiesz jak wygląda procedura przewalutowania takiego kredytu? Wiesz ile to trwa?

Alexxx napisał/a:
Najważniejsze to skupić się na rzeczach ważnych bo są najważniejsze i... ważne jest to co najważniejsze dla Kraju

absolutny mistrz :) to prawdziwe ? To jest profesor ? doktor ?

bob.dsk - Pią 13 Lis, 2015

Vlodarsky napisał/a:
Alexxx napisał/a:
Najważniejsze to skupić się na rzeczach ważnych bo są najważniejsze i... ważne jest to co najważniejsze dla Kraju

absolutny mistrz :) to prawdziwe ? To jest profesor ? doktor ?

Najprawdopodobniej doktor habilitowany :rotfl:

EmerytRs2 - Pią 13 Lis, 2015

Wystarczy poczytać temat od początku, zmieniły Wam się poglądy wraz ze zmieniającą sie władzą.

Tylko nie każcie mi cytować, nie zrobię tego. Dajcie popracować Waszemu/ Naszemu rządowi :)

Anonymous - Pią 13 Lis, 2015

Byla premierzyca za to twierdzi ze wyprzedzilismy Szwajcarie :rotfl:
Anonymous - Pią 13 Lis, 2015

Chyba w spożyciu ośmiorniczek :rotfl: :rotfl: :rotfl:

rabarbar napisał/a:
Byla premierzyca za to twierdzi ze wyprzedzilismy Szwajcarie :rotfl:

Ciągniesz w jedną stronę Rabi... a politycy dzielą się na niedojebanych i bardziej niedojebanych. I jedni i drudzy załatwiają jakieś swoje biznesy, a nie nasze :)
Ja bym chciał niższego VATu, niższego ZUSu, żeby ZUS i US nie szukali na każdym kroku haka, żebym nie musiał korzystać z ENEL MEDU płacąc podwójną stawkę zdrowotną, chciałbym sobie rozliczać cały VAT od wydatków na samochód. A w rezultacie dzieje się wszystko odwrotnie bo trzeba dać ludziom po 500 zł.
Dali by z rok odetchnąć od tego wszystkiego...

Kenet - Pią 13 Lis, 2015

+1
PiTT - Pią 13 Lis, 2015

japierdole Panowie, troche luzu
napisalem w takim sensie ze dostal cynk i szybciutko sie wykrecil z kredo we franiach...
jesli ktos nie zrozumial dowcipu to nie moja wina
a teraz zimny kapselek!
na serio nie macie powazniejszych tematow? ;D

was79 - Pią 13 Lis, 2015

Mamy, ide rozkręcać hamulce w porsche :d