To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - O wszystkim i o niczym

Anonymous - Czw 12 Paź, 2006

true. sa z nia jaja bo wczesniej obcy mogli znajdywac wszystko pozadane i nie. uwazam ze powinna byc tylko dla nas nie dla obcych a tak to dzialac normalnie...

[ Dodano: Czw 12 Paź, 2006 ]
to ktos pomoze z tymi felgami?

saxorulez - Pią 13 Paź, 2006

ja nie bo nie znam się na obsłudze forum....

ale i tak Cię kocham.

Pogadaj z eM - on jest mada fucka mega informatykiem i człowiekiem od strojenia komputerów nie tylko mna biurkach...

M - Pią 13 Paź, 2006

:D Stroje takze kompy w wibratorach :D
Anonymous - Pią 13 Paź, 2006

no ale szukajka to jest temat przy okazji. Temat wieczoru to co innego. POPOBNO BYLY ZDJECIA JAKIEGOS AUTA (CIV??) KTORE BYLO NA MOICH (ALE MNIEJSZYCH) FELGACH. RUDY MI POWIEDZIAL ZE CHYBA NAWET TO BYLO AUTO KOLESIA Z EUROPA DA SIE LUBIC. KTOS PAMIETA?
M - Pią 13 Paź, 2006

JIMEK napisał/a:
no ale szukajka to jest temat przy okazji. Temat wieczoru to co innego. POPOBNO BYLY ZDJECIA JAKIEGOS AUTA (CIV??) KTORE BYLO NA MOICH (ALE MNIEJSZYCH) FELGACH. RUDY MI POWIEDZIAL ZE CHYBA NAWET TO BYLO AUTO KOLESIA Z EUROPA DA SIE LUBIC. KTOS PAMIETA?

Konrado Wypier.dolenoWMotocykloMoreno?

http://video.google.pl/vi...=conrado+moreno

To ten gosciu.
Byl w tvn turbo.

Jakarti - Pią 13 Paź, 2006

ale sie wyjebal :D co za gosc.. to do humoru mozna by dac :D :D
M - Pią 13 Paź, 2006

Jakarti napisał/a:
ale sie wykonujący ruchy posuwiste :D co za gosc.. to do humoru mozna by dac :D :D

Bylo:)

Jakarti - Pią 13 Paź, 2006

ale mnie nie bylo.. :D wiec czasem moge miec pewne braki..
Anonymous - Pią 13 Paź, 2006

o kuuuuuurwa... ja pierdole! od 6 min nie moge sie przestac histerycznie smiac. ja jebie!! aaaaaaaa
M - Pią 13 Paź, 2006

JIMEK napisał/a:
o kuuuuuurwa... ja motyla noga! od 6 min nie moge sie przestac histerycznie smiac. ja jebie!! aaaaaaaa

Zdrowy objaw :)

k-mart - Sob 21 Paź, 2006

wiec mamy juz pare napalencow w LFS, a czy jest moze ktos chetny na jakiegos shootera online???
mam na mysli C.O.D., doom, farcry, quake i takie inne? :560:
mi jakos wyscigi tylko na konsolach podchodza, a shootery tylko na kompie :/ :514:
:502:

106 - Sob 21 Paź, 2006

na doom czy quake to bym sie pisal .....
strick - Sob 21 Paź, 2006

Ja na uczelni czasami grywałem w Unreal Tournament! Mam nawet na płytce jak by ktoś chcaił to moge nagrać i przesłać :D
Rudello - Nie 22 Paź, 2006

a czy ktos zatracał sie przy Wolfie?
Loko - Nie 22 Paź, 2006

Jeah, ja przeżyłem cały rok informatyki w liceum grająć w wolfensteina enemy teritory, przychodziliśmy do szkoły pograć :D