dlaczego?? M - Pon 14 Wrz, 2009 stan konta 745PLNPiTT - Wto 15 Wrz, 2009 poszła moja cześć
+
przelew za kamila_wrcps - Wto 15 Wrz, 2009 a moze bysmy wydzielili druga edycje, coby na pierwszej stronie byl nr konta?
Ja bym wydzielil, ale nie umie Rudello - Czw 17 Wrz, 2009 Status na dziś: CZEKAMY NA MARZYCIELA
Czekamy na marzyciela ktorego marzenie pokrywalo by sie choc troche z naszymi pasjami.
Teraz (ze wzgledu na nasze mozliwosci finansowe) moglibysmy spelnic marzenie "laptop", ale chyba nie o to chodzi. Wczoraj wplynelo 10 nowych zgłoszeń marzycieli. Moze okaże sie ze posrod nich jest jakies marzenie zwiazane z motoryzacja badz czyms co jest nam bliskie.
Pieniazki ktore zostały wplacone czekaja na konkretne marzenie a ci ktorzy jeszcze nie zdazyli beda mieli okazje jak juz poznamy naszego marzyciela i jego marzenie Marek23 - Czw 17 Wrz, 2009 Po ile sie skladacie. tez cos sie dorzuce...Mick - Czw 17 Wrz, 2009 50 zł lub ile kto da...
każdy wg własnego uznania - nie chcemy narzucaćMick - Czw 24 Wrz, 2009 czy temat umarł?Jacek - Czw 24 Wrz, 2009 dobrze że przypomniałeś...!
poszło od mła PieQt - Pią 25 Wrz, 2009 nie - na razie nie ma nic co możemy spełnić, co choć trochę by pokrywało się z naszą działalnością/zainteresowaniamiPiTT - Pią 25 Wrz, 2009 a jaki stan konta?
może jednak znajdzie się jakiś marzyciel?Jaco - Nie 04 Paź, 2009 I jak tam działania ?Rudello - Pon 05 Paź, 2009 Wczoraj dzwonili do mnie z FMM i powiedzili ze pojawiło sie marzenie PS3.
Marzycielka jest Angelika ( http://www.mammarzenie.or...5_angelika.html )
Ogolnie zachecam do przegladania poczekalni ( http://www.mammarzenie.org/warszawa/dzieci ) moze sami trafimy na marzyciela ktorego marzenie bedzie w kregu naszy zainteresowan. Na końcu sa najnowsi marzyciele
Generalnie do dzis czekalismy na tego "idealnego" marzyciela...PieQt - Pon 05 Paź, 2009 przy tym marzeniu wypadało by "zorganizować" jakieś siatkarki ... no ale wtedy to już nie za bardzo HH ... ale może to się tej dziewczynie spodobaćRudello - Pon 05 Paź, 2009 Chodzilo o to ze marzenie jest w naszym zasiegu finansowym i podobno kazdy z nas gra w ps3