dobra nie mam pewnosci ale sie wpisuje!! jak bedzie totalny fakap to bede musial sie wycofac ale nastawiam sie na gre
pawel, jak bedzie mniej ludzi to bedzie super. Gra na jeden kosz bardzo rozwija, super nam to zrobi. nie bedzie mam nadzieje widokow jak wszyscy biegaja tam gdzie pilka i rzucaja tam gdzie nie ma ludzi.
marcel a co z siarka i jankiem? nie byli na liscie?Anonymous - Pon 26 Sty, 2009
JIMEK napisał/a:
marcel a co z siarka i jankiem? nie byli na liscie?
Siarka poleciał chyba do Londynu, a z Jankiem nie wiem
rudy masz niezlego farciora, jak jechalismy co wziales kogos przystankiem raclawicka to jechali za nami tajniaki mialem rewizje analna potem przez ciebie
a dokumentow nie mialem.... fartem bylem pod domem juz prawiepcs - Śro 28 Sty, 2009 o jak mnie dzis pepe wymeczyl ... nie wiedzialem ze mozna tak szybko biegac.
... ale bylo troche przyjemnosci bo wymacalem go po calej klacie!
dzieki Panowie, staram sie, wyciskam siodme poty, ale widze progres , ze wzgledow kondycyjnych i za slabymi szklami w okularach niestety skupiam sie glownie na bieganiu po wlasnej polowie.Rudello - Śro 28 Sty, 2009 Gra była super, szkoda ze nie moglismy zagrac cały hh team na reszte.. ale i tak bylo super
JIMEK napisał/a:
co wziales kogos przystankiem raclawicka
razem go wzielismy i to nie byl przystanek tylko pas ruchu!
Mam farciora.. jutro zapisuje sie na kurs -6pktAnonymous - Śro 28 Sty, 2009 trzeba przyznac ze troche ich zlekcewazylismy. na poczatku gigantyczna przewaga az powoli odpuszczalismy... fajnie by bylo to powtorzyc pP - Śro 28 Sty, 2009 Panowie było jak zwykle FAJNIE
to co pcs mówi - progres widać chyba u każdego
a co z tymi strojami?Anonymous - Śro 28 Sty, 2009 1. pp zasłużył wczoraj na degradacje był swietny w druzynie przeciwnej
2. paweł naprawde dobry mecz ... walka walka i jeszcze raz walka, dobre zasłony ...
3. Jumbo nie dał z góry i stawia wszystkim
4. kilka super zagran .... Jimi jak wypadał na aut i tylem mi podał, taki mały alljup Free do mnie, Free z Rudym w kontrach - kurde moze pomyslimy o jakiejs lidze
przeokrutnie zaluje,ze nie ma mnie za tydz ale bede grzał doooopsko pod palami