To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - Quake / CS / i inne - !!!!! zawsze serwer hothatch.no-ip.org

KonradMK - Wto 09 Gru, 2008

nie tylko internet się psuje ale www też
TomsoN - Wto 09 Gru, 2008

:rotfl: Ehhh musze coś Ci eM powiedzieć. :devil: Możesz wrzucić wszystkie antihacki na serva ;) a nic się nie zmieni. Wiem, że dla Was to przegięcie jak gram, czasem się zapominam robiąc skillowe rzeczy, ale uwierzcie mi, że trudno jest się powstrzymać podczas akcji, mimo że staram się czasem dać jakieś fory.
Dlatego postanawiam zaprzestać grania, gdyż psuję Wam zabawę jak już to kilku osobom powiedziałem. Popykam sobie na steamie jak ładnych pare lat temu, spodobała mi się ta gra znowu po tym jak zaczęliśmy wspólnie grać.

PS. Kilkakrotnie byłem posądzany o cheaty na podstawie nagranych dem(w lidze esl gdzie obowiązkowe jest nagrywanie i korzystanie z programu, który robi screeny w wybranym przez niego momencie; i na serverach), lecz admini(i sędziowie turniejowi) zajmujący się takimi rzeczami przeglądali moje demka na wh i bez chwili namysłu mnie oczyszczali.

hehe obraził się :D ty nasz chucku norrisie
M - Wto 09 Gru, 2008

Tomson synu musisz zrozumiec ze robimy sobie z Ciebie jaja,
graj tylko nie wal przez sciany - uwazam to za nie sportowe.
Dobrze grasz, ja tak naprawde zainstalowalem hlguarda zeby Cie oczyscic z zarzutow i zeby nie bylo dymu.
Nie wal przez sciany i bedzie dobrze.

no.

i nie wal przez ściany :D

M - Wto 09 Gru, 2008

Strielajut?
Bartli - Wto 09 Gru, 2008

Czekam ;)
M - Wto 09 Gru, 2008

ju
Loko - Wto 09 Gru, 2008

Ja to was wszystkich posądzam o czity, bo walicie do mnie z daleka, ja tez do was strzelam a to ja zawsze gine to nie sprawiedliwe :rotfl:
Ale wczoraj mi sie całkiem fajnie grało, bo chyba po raz pierwszy statystyka zabitych chociaż zbliżyła sie do statystykii byci zabitym :rotfl: a nie jak zwykle okolice zera :D

Tak wogóle to mam techniczne pytania:
1. jakich broni najlepiej używać
2. jak strzelać, pojedynczymi strzalami, krótkimi seriami, czy jak juz kogoś zobacze to puszczać przycisk myszki po tym jak zgine ja albo on :rotfl:

M - Wto 09 Gru, 2008

Loko wpadaj to CI pokaze rozne triki i co jest dobre
kubas - Wto 09 Gru, 2008

tomson przeciez my cie kochamy :D bez ciebie byloby troche nudno :D bez kazdego z nas byloby nudno :D prawda ?:) buzka tomson ! jak przestaniesz grac to znaczy ze naprawde czitujesz ! :D
M - Wto 09 Gru, 2008

Dokladnie, kazdy gra wyjatkowo, Kubas np gra sinusoidą , raz lama raz pro :D
kubas - Wto 09 Gru, 2008

o wlasnie :D bo czasem np jem jak gram albo rozne takie inne :D ale jest git :D dla mnie liczy sie zabawa a nie to ze dostaje ciagle heda ! fajnie sie gra mozna sie posmiac i w ogole kocham was troche :D
Michał - Wto 09 Gru, 2008

tomson
oni tak tylko gadają
zobacz na eM'a jak sie zachowuje jak mu hedy walisz

najlepsze jest to ze po niemiecku zaczyna gadać :crazy: :crazy:

TomsoN - Wto 09 Gru, 2008

8)