Sory 2003 rok
No widzisz tak dawno że człowiek już nie pamięta...CHRZANEK - Nie 04 Mar, 2012
GeKo napisał/a:
Kłówki tam nigdy nie było, tylko skrzynia na prostych zębach z VW Motorsport.
Czy tzw "GEMINI" to właśnie proste zęby czy kłówka ???GeKo - Nie 04 Mar, 2012 Gemini to producent skrzyń sportowych, min. do Sierry RS produkowali skrzynie.ziober - Nie 04 Mar, 2012 Geko - tak, po Nowakowskim jeździł Pasiu.
A tu jego dzwon: KLIKJanusz - Nie 04 Mar, 2012 pilot dobrze spierdalał GeKo - Nie 04 Mar, 2012
Janusz napisał/a:
pilot dobrze szybko leci
Tak się biega z pękniętymi kręgami Janusz - Nie 04 Mar, 2012 oj, to mi żart nie wyszedł jak się sprawa skończyła??Anonymous - Nie 04 Mar, 2012 Jedynka w izde i poszedł ! CHRZANEK - Nie 04 Mar, 2012 Czechu - ogarnij się rukwa...GeKo - Nie 04 Mar, 2012
Janusz napisał/a:
oj, to mi żart nie wyszedł jak się sprawa skończyła??
O pękniętym kręgu czy złamaniu nie pamiętam jak to było dokładnie, to się Szymon po jakimś czasie dowiedział, sprawa się tak skończyła że jeździ z Jackiem Poskładany chłopak.
A to że biegł jak pijany, po takim strzale błędnik może sfiksować na chwile.rundi - Pon 05 Mar, 2012 Póki co Szymon żyje i ma się dobrze a nawet ciągle startuje A co się uśmiałem z jego biegu po wyjściu to masakra Janusz - Pon 05 Mar, 2012
GeKo napisał/a:
A to że biegł jak pijany, po takim strzale błędnik może sfiksować na chwile.
właśnie to obstawiałem nie podejrzewałem kregów a zabawnie wyglądało jak taką bomba poleciałGeKo - Pon 05 Mar, 2012 niestety urazy pleców nie zawsze czuć od razu. paweł skrzywan złamał kregoslup, to sobie karetkę ogarnal miedzy RSMP a RPP na rzeszowskim. Ruta po słynnej hopce tez mial, chyba tzw kompresyjne złamanie.CHRZANEK - Pon 05 Mar, 2012
GeKo napisał/a:
Ruta po słynnej hopce tez mial, chyba tzw kompresyjne złamanie.
Ale umówmy się: był i w dzienniku i w teleekspresie...faldzip - Pon 05 Mar, 2012
GeKo napisał/a:
Ruta po słynnej hopce tez mial
moglbym dostac jakis namiar na historie (film?) ? bo nie znam