To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

MotorSport - [track day] Wyrazów 16.08.09

Anonymous - Pon 17 Sie, 2009

:poklon:

Jacek - Pon 17 Sie, 2009

AndreXSi, kur.wa jakie foty :jupi: są rzeczy na zdjęciach króre sobie dopiero przypominam aczkolwiek nie było zrywki filmy ale jednak hehe
strick - Pon 17 Sie, 2009

jacek czajka napisał/a:
Dżon wrócił na sznurku pugiem dzięki Strickowi

Najlepsze jest to, ze merc nawet sie nei zmeczył :D
Nawet spalanie było prawie takie jak normalnie :D

Ja dziekuje wszystkim, ze byli :)
I Andreeee ze mogłem sie z nim przejechac na stacje, dzieki temu odzyłem ;)

M - Pon 17 Sie, 2009

:jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi:

qbus - Pon 17 Sie, 2009

a czemu Janusz nie pojezdzil? co sie stalo?
mi - Pon 17 Sie, 2009

AndreXSi napisał/a:
Mi- jesteś mała pytka bo nie chciałeś r888, ale wybaczam bo wizualnie zapier.dalałeś i masz fajnego dubaia

jestem mała pytka bardziej dzięki genom niż przez jakieś oponki, których nie chciałem. Nic to - najważniejsza dla mnie nauka z niedzielnego nadupiania: pugiem zrobiłem ze 30 kółek z najlepszym czasem 42.77, maluchem zrobiłem może 5 kółek z najlepszym czasem 50.XX, z gaźnikiem zalewanym na każdym zakręcie i jakieś 5 razy mniejszą niż w pugu mocą. W czym miałem większą frajdę? Nie wiem. xD

...a Janusz się zepsuł niestety :/

GeKo - Pon 17 Sie, 2009

nox napisał/a:
A ktoś niech mi powie jak ogarniał gość z civica type R FN2 ?

Zmierzyłem mu 4 kółka i pierwsze miał 43,77, a potem każde następne systematycznie gorzej aż doszedl do 46.

mi - Pon 17 Sie, 2009

chłopcy z tejperów ogarniali wyjątkowo kiepsko, niestety...
fydi - Pon 17 Sie, 2009

Fajny wypad! Czekam na powtórkę. :) Podziękować organizatorom za zaangażowanie. Dobra robota ! Słowa za uznania dla wszystkich którzy przejechali kawał drogi na tor, szczególnie dla K-marta :)

Jestem strasznie zadowolony z Williamsa. Po pierwsze nic się nie zepsuło :) Po drugie zrobiłem fajny czas. Po trzecie dobry kierownik i dobra opona = rekord ! :D

OSKAR - Pon 17 Sie, 2009

ZAZDROSZCZE WAM ;/ ;/
Jacek - Pon 17 Sie, 2009

mi napisał/a:
chłopcy z tejperów ogarniali wyjątkowo kiepsko, niestety...

banany

Jacek - Pon 17 Sie, 2009

Stf, lubie cię ziom ale gadasz głupoty, koleś betą jeżdzi ale szału nie robi, niszczę go w Biłgoraju. kilka techniczny zakrętów bez prostych i leży.
w wyrazowie wypadasz na proste i dopiero się napędzasz a w radomiu czy biłgoraju napędzony wlatujsz na proste i jeszcze czasami 3 zapinasz

Jakarti - Pon 17 Sie, 2009

koniec gadki o koledze z bmw, ktory wykrecil najlepszy czas bo nie ma ona sensu.
mi - Pon 17 Sie, 2009

Jacek Czajka - młodszy syn Sąsiadka :lol2:
Jacek - Pon 17 Sie, 2009

ostatnie zdanie,
nie napinam się na niego, zrobił czas przybiłem z nim piątkę i pogratulowałem...piszę wcześniej zupełnie o czym innym. end