Anonymous - Pon 17 Sie, 2009 Jacek - Pon 17 Sie, 2009 AndreXSi, kur.wa jakie foty są rzeczy na zdjęciach króre sobie dopiero przypominam aczkolwiek nie było zrywki filmy ale jednak hehestrick - Pon 17 Sie, 2009
jacek czajka napisał/a:
Dżon wrócił na sznurku pugiem dzięki Strickowi
Najlepsze jest to, ze merc nawet sie nei zmeczył
Nawet spalanie było prawie takie jak normalnie
Ja dziekuje wszystkim, ze byli
I Andreeee ze mogłem sie z nim przejechac na stacje, dzieki temu odzyłem M - Pon 17 Sie, 2009
qbus - Pon 17 Sie, 2009 a czemu Janusz nie pojezdzil? co sie stalo?mi - Pon 17 Sie, 2009
AndreXSi napisał/a:
Mi- jesteś mała pytka bo nie chciałeś r888, ale wybaczam bo wizualnie zapier.dalałeś i masz fajnego dubaia
jestem mała pytka bardziej dzięki genom niż przez jakieś oponki, których nie chciałem. Nic to - najważniejsza dla mnie nauka z niedzielnego nadupiania: pugiem zrobiłem ze 30 kółek z najlepszym czasem 42.77, maluchem zrobiłem może 5 kółek z najlepszym czasem 50.XX, z gaźnikiem zalewanym na każdym zakręcie i jakieś 5 razy mniejszą niż w pugu mocą. W czym miałem większą frajdę? Nie wiem.
...a Janusz się zepsuł niestety GeKo - Pon 17 Sie, 2009
nox napisał/a:
A ktoś niech mi powie jak ogarniał gość z civica type R FN2 ?
Zmierzyłem mu 4 kółka i pierwsze miał 43,77, a potem każde następne systematycznie gorzej aż doszedl do 46.mi - Pon 17 Sie, 2009 chłopcy z tejperów ogarniali wyjątkowo kiepsko, niestety...fydi - Pon 17 Sie, 2009 Fajny wypad! Czekam na powtórkę. Podziękować organizatorom za zaangażowanie. Dobra robota ! Słowa za uznania dla wszystkich którzy przejechali kawał drogi na tor, szczególnie dla K-marta
Jestem strasznie zadowolony z Williamsa. Po pierwsze nic się nie zepsuło Po drugie zrobiłem fajny czas. Po trzecie dobry kierownik i dobra opona = rekord ! OSKAR - Pon 17 Sie, 2009 ZAZDROSZCZE WAM Jacek - Pon 17 Sie, 2009
mi napisał/a:
chłopcy z tejperów ogarniali wyjątkowo kiepsko, niestety...
bananyJacek - Pon 17 Sie, 2009 Stf, lubie cię ziom ale gadasz głupoty, koleś betą jeżdzi ale szału nie robi, niszczę go w Biłgoraju. kilka techniczny zakrętów bez prostych i leży.
w wyrazowie wypadasz na proste i dopiero się napędzasz a w radomiu czy biłgoraju napędzony wlatujsz na proste i jeszcze czasami 3 zapinaszJakarti - Pon 17 Sie, 2009 koniec gadki o koledze z bmw, ktory wykrecil najlepszy czas bo nie ma ona sensu.mi - Pon 17 Sie, 2009 Jacek Czajka - młodszy syn Sąsiadka Jacek - Pon 17 Sie, 2009 ostatnie zdanie,
nie napinam się na niego, zrobił czas przybiłem z nim piątkę i pogratulowałem...piszę wcześniej zupełnie o czym innym. end