To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

Kulturka - [M] Muzykant martin.h

martin.h - Pon 27 Gru, 2010

Trochę elektroniki.

Phantogram - Mouthful Of Diamonds

Jacek - Wto 28 Gru, 2010

Jacek - Śro 29 Gru, 2010

martin.h - Sob 01 Sty, 2011

She & Him to zespół, a właściwie duet, który całkowicie zawładnął ostatnio moją głową. Zooey Deschanel (autorka tekstów, utalentowana aktorka młodego pokolenia) i M. Ward (jeden z najbardziej utalentowanych amerykańskich kompozytorów) spotkali się w 2006 roku i postanowili razem coś nagrać. Tak powstał album "Volume One" (2008), a 2 lata później "Volume Two". Ich piosenki to bardzo słodkie miłosne melodie utrzymane w klimacie lat 50-tych i 60-tych.

anjas - Sob 01 Sty, 2011

martin.h napisał/a:
She & Him to zespół, a właściwie duet, który całkowicie zawładnął ostatnio moją głową

hehe... to wiele tłumaczy ;)

:D

was79 - Sob 01 Sty, 2011

:rotfl:
Anonymous - Sob 01 Sty, 2011

martin.h napisał/a:
Zooey Deschanel

Super dupa !

martin.h - Nie 02 Sty, 2011

anjas napisał/a:
martin.h napisał/a:
She & Him to zespół, a właściwie duet, który całkowicie zawładnął ostatnio moją głową

hehe... to wiele tłumaczy ;)

:D

Tylko muzycznie ;D

The Beatles - "Any Time At All"

martin.h - Nie 02 Sty, 2011

Właśnie przed chwilą usłyszałem, mega wymiatacz, zapowiada się dobra płyta xD

The Streets - Going Through Hell

Bonczek - Nie 02 Sty, 2011

The Streets ma swój klimacik :ok:
martin.h - Czw 06 Sty, 2011

Warpaint to cztery dziewczyny z Los Angeles grające psychodelicznego rocka. Pod koniec ubiegłego roku ukazała się ich debiutancka płyta długogrająca, która przez wiele osób z branży została uznana za jedną z lepszych płyt roku 2010.

Bart - Czw 06 Sty, 2011

poka no jakieś pikantniejsze foty tych dziewuch, bo nie wyglądają źle :>
martin.h - Czw 06 Sty, 2011

No niestety dziewczyny jeszcze nie przysłały mi fotek w negliżu, ale cały czas czekam :faja:
martin.h - Pią 07 Sty, 2011

Beady Eye to zespół, który powstał po rozłamie najlepszego brytyjskiego bandu lat 90-tych - Oasis. Skład jest praktycznie ten sam z dwoma wyjątkami, z braci Gallagherów został tylko Liam, a na perkusji pojawił się Chris Sharrock. 29 lutego ma być premiera nowej płyty, po obejrzeniu teledysków można spać spokojnie, to na pewno będzie dobry wyrób.

martin.h - Sob 08 Sty, 2011

Dum Dum Girls to cztery dziewczyny (tak, znowu dziewczyny) z Los Angeles grajace tzw. noise pop. Ich dorebek muzyczny to dwie długogrające płyty, w tym ostatnia wydana w zeszłym roku. Dziewczyny fascynują się girlsbandami z lat 60-tych i do tego nawiązuje ich muzyka jak i ubiór. Ogólnie jest głośno, słodko i tanecznie.