mysle, ze warto sprobowac uderzyc do blue city. bylismy z pittem niedawno i bardzo fajna jazda. agresywnie, ciasno, dobrze kolka trzymaja. fajnie, fajnie.
ja się na nich obraziłem
Do Krakowa będę jeździł na gokarty a tam nie pójdę! Jakarti - Wto 05 Kwi, 2011
Cytat:
ja się na nich obraziłem
Do Krakowa będę jeździł na gokarty a tam nie pójdę!
a co sie stao?anjas - Wto 05 Kwi, 2011
Jakarti napisał/a:
a co sie stao?
w sumie nic, byłem jakiś dzień/dwa po otwarciu, przy okazji cotygodniowego shoppingu z rodziną w Blue City
Poszedłem zobaczyć co i jak, ale gość, który tam pracował miał mnie totalnie w dupie, nie potrafił odpowiedzieć na żadne pytanie poza tym, że na siłę wciskał mi (próbował sprzedać, nie pamiętam już za ile) kartę klubowicza, ale nie potrafił odpowiedzieć do czego uprawnia mnie ta karta .
Lamus straszny.Jakarti - Wto 05 Kwi, 2011 czyli trafiles na debila w salonie i dlatego nie chcesz kupic fajnego auta
oke,
to pojedziemy niedlugo anjas - Wto 05 Kwi, 2011 powiedziałem, że moja noga tam więcej nie postanie
a serio, możemy spróbować, ale chyba krótki ten tor i do tego drogi?Jakarti - Wto 05 Kwi, 2011 kontynuujemy tutaj moze
http://forum.hothatch.org/viewtopic.php?t=7201Barejka - Nie 10 Kwi, 2011 dzisiaj objechalem corse gsi misiek mial taka i powiem szczeze ze nie jedzie
drugi kill golf 2 silnik kr zrobiony na 160 km, tez nie jedzie Anonymous - Nie 10 Kwi, 2011 poczekaj jak to jak to . Ty sie ścigałeś a oni nie jechali ?iQ - Nie 10 Kwi, 2011 Czesio, Barejka - Nie 10 Kwi, 2011 Czesio, laduje sie do gabloty i zdobywaj warszawe martin.h - Nie 10 Kwi, 2011 No właśnie Czesiu, zobacz jak Barejka zdobywa Stolicę, każdy marzy o czymś takim...anjas - Nie 10 Kwi, 2011 Czesław invades WarsawM - Wto 12 Kwi, 2011 Czesław does Warsaw Jakarti - Wto 12 Kwi, 2011 byłem TU!
CzesławStacho - Wto 12 Kwi, 2011 Ja kilka dni temu złoiłem djupsko jakiemuś małolatowi w e46 330D wyszedł bokiem z zakrętu i pizda ! no to szybka redukcja z 3 na 2 wychodzimy z zakrętu i gonie dziada do 210 3 długości za mną mina małolata bezcenna