jarek-malopolska - Nie 12 Wrz, 2010 F.U.C.K gruby ten dzwon Janika Koto - Nie 12 Wrz, 2010 No, całkiem zaj.ebisty rajd Dobra ekipa się zrobiła, w bardzo wesołej atmosferze się oglądało Miejsca do oglądania chyba też siadły, były dobre przejazdy, były dobre wyloty, prędkośc też była.
Gratulacje dla startujących, ładne wyniki się na mecie zrobiły.
Pozdrowienia dla całej ekipy, a teraz cóż, spadam bo na wesele się k**wa spieszę! kamil - Nie 12 Wrz, 2010 w niedziele ?Koto - Nie 12 Wrz, 2010 Hasło "na weselę się kurwa spieszę" stało się chyba hasłem wyjazdu. Mieliśmy małą sprzeczkę w kolesiem który strasznie się spieszył, a zjechanie pick-upem na pół metra z drogi żeby wszyscy przejechali było dla niego nie do ogarnięcia.Marek23 - Nie 12 Wrz, 2010 Gratki dla wszystkich! Jest gdzieś filmik jak Janik dzwoni?Anonymous - Nie 12 Wrz, 2010 ale wielkie BRAWA dla ZAWADY jarek-malopolska - Nie 12 Wrz, 2010
Marek23 napisał/a:
Jest gdzieś filmik jak Janik dzwoni?
Jakas szybka partia przez las więc może być ciężko z filmikiem.. ziober - Pon 13 Wrz, 2010 Ja Janik dzwoni to na razie nigdzie nie ma, ale jest film już po dzwonie: TUTEJ KLIKEN kamil - Pon 13 Wrz, 2010
Marcel napisał/a:
ale wielkie BRAWA dla ZAWADY
No tak, w końcu udało mu się dojechać bez dzwonu.Przem_106 - Pon 13 Wrz, 2010 Wg oficjalnych wyników awansowaliśmy na 13 w generali. W klasie bez zmian, w N-ce awans o jedną pozycję. W klasyfikacji N-ki - 5 miejsce po 8 rundach http://www.pzm.com.pl/rajdy2010/puchar/puchar.htmMarek23 - Pon 13 Wrz, 2010 Przem,jak sobie poradziles z ta woda na spadaniu,chyba na pierwszym oesie...GeKo - Pon 13 Wrz, 2010 Rozumiem że Ingrama zdyskwalifikowali za to et w kołach kurde głupia sprawa bo nic mu to nie dawało.martin.h - Pon 13 Wrz, 2010 A najlepsze, że podobno jechał na seryjnych kołach ze Sporta
Przem, macie w plananch Barbórkę Cieszyńską? Zapawiadają się fajne OeSy i jest duże prawdopodobieństwo, że po śniegu, a to prawie jak szuter Przem_106 - Pon 13 Wrz, 2010
Marek23 napisał/a:
Przem,jak sobie poradziles z ta woda na spadaniu,chyba na pierwszym oesie...
Mieliśmy cynk na starcie do os-u, że mocno tam płynie. Odpuściłem i tyle.
Nie mam pojęcia jak z tym ET w tym Clio, ale podobno felgi miał renault sport, więc przykra sprawa 106 - Pon 13 Wrz, 2010 w przypadku clio sport III okazalao sie ze oryginalne to nie to samo co homologowane
.... i tyle.. auto szersze o 4cm niz nakazuje homologacja dla grupy N. po 2 cm na strone
to juz spora roznica.