To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

Kulturka - Wlasnie widzialem fajny film

Bonczek - Śro 26 Gru, 2012

To ja mam inną zagadkę, nie mogę ni cholery znaleźć tego filmu, a oglądałem go z 10 lat temu :/

Jakaś młoda parka wprowadza się do domu, w którym jak się okazuje w piwnicy jest jakiś pogański ołtarz. W domu grasują stwory, które boją się światła i mogą wcielać się w ludzi. Końcowa scena jest taka, że po stoczonej walce i wydawałoby się Happy Endzie ta urocza młoda parka wyjeżdżając z miasta, rozmawia o tym co im się przytrafiło i wjeżdża do tunelu w którym jest mega ciemno. Konec filmu - ktoś, coś? :faja:

Bart - Śro 26 Gru, 2012

dobry scenariusz ;D
Jakarti - Śro 26 Gru, 2012

Bonczek napisał/a:
Konec filmu

koniec to koniec.. po co drążyć?!

Pamiętam, że strasznie mi się ten film wtedy podobał i chciałem go obejrzeć jeszcze raz :faja:
Barejka - Śro 26 Gru, 2012

ciemny tunel i parka, ogladalem kiedys taki film, tylko ze on raczej ma standardowy dla tego typu filmow scenariusz :D
M - Śro 26 Gru, 2012

Bonku a może tam było ostre ruchanie średnio co 10 minut?
martin.h - Śro 26 Gru, 2012

Jak ktoś jeszcze nie widział to polecam. Leciał ostatnio na TVP2. Genialny film ze świetną rolą Tahara Rahima.

Zgadza się, mistrz film. Ktoś coś na temt tego co ja pisałem? :)
roj - Czw 27 Gru, 2012

Bonczek napisał/a:
To ja mam inną zagadkę, nie mogę ni cholery znaleźć tego filmu, a oglądałem go z 10 lat temu :/

Jakaś młoda parka wprowadza się do domu, w którym jak się okazuje w piwnicy jest jakiś pogański ołtarz. W domu grasują stwory, które boją się światła i mogą wcielać się w ludzi. Końcowa scena jest taka, że po stoczonej walce i wydawałoby się Happy Endzie ta urocza młoda parka wyjeżdżając z miasta, rozmawia o tym co im się przytrafiło i wjeżdża do tunelu w którym jest mega ciemno. Konec filmu - ktoś, coś? :faja:

:lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2:

Jakarti - Czw 27 Gru, 2012

a ja wczoraj widziałem Duma i uprzedzenie w diabelskiej telewizji. film trwa 2h ale oglądałem z dużym zainteresowaniem. teraz pora na książkę :)
faldzip - Czw 27 Gru, 2012

Jakarti napisał/a:
a ja wczoraj widziałem Duma i uprzedzenie w diabelskiej telewizji.

musialem to przeczytac 3 razy, zanim ogarnalem, ze jednak nie ogladales Dooma :]

Michał - Czw 27 Gru, 2012

martin.h napisał/a:
Opowieść o tym, że prawdziwa miłość nigdy nie uchroni nas przed inną prawdziwą miłością. Piękny film, w dodatku wypełniony cudowną muzyką :)

http://www.youtube.com/wa...4&feature=share

Obrazek

załączam, oby był dobry

martin.h - Czw 27 Gru, 2012

Michał napisał/a:
martin.h napisał/a:
Opowieść o tym, że prawdziwa miłość nigdy nie uchroni nas przed inną prawdziwą miłością. Piękny film, w dodatku wypełniony cudowną muzyką :)

http://www.youtube.com/wa...4&feature=share

Obrazek

załączam, oby był dobry

Nie zawiedziesz się, pozatym film ma bardzo wyskokie oceny więc jeśli doceniasz prawdziwe piękno filmu to będziesz zadowolony :)

Michał - Pią 28 Gru, 2012

obejrzałem, ale dupy nie urwało
Anonymous - Pią 28 Gru, 2012

Ide dzisiaj na "Bogowie Ulicy". Jak bedzie slaby (albo Towarzyszce sie nie spodoba) to wyciagne konsekwencje od tutaj zachwalajacych ;)