Rozumiem,że prawko na motor masz ?
Karwa ale bym taką kochał
http://moto.allegro.pl/ja...2983870057.html
I się skończy jak zwykle. Zamiast kupic coś nowego,bezawaryjnego i sprawnego to znowu będę miał kolejny zabytek do remontu
nie mam , ale ide tropem Barta . Jak jego nikt nie zatrzymał to moze i mi się uda
Jave odpuść - fajnie wygląda na zdjęciach jedynie mi - Wto 12 Lut, 2013 ej, żeby nie było! Mnie raz w życiu zatrzymali! Jakaś akcja trąbka była czy coś i dmuchnąć musiałem jedynie (policjanta), bez pokazywania dokumentów nawet. Tym nie mniej nawet w takiej sytuacji naszła mnie refleksja "a może by tak dla jaj zawrócić, niech mnie goni ceedem po polu".Bart - Wto 12 Lut, 2013
Michał napisał/a:
nie mam , ale ide tropem Barta . Jak jego nikt nie zatrzymał to moze i mi się uda
Tyle, że ja mam prawko A Janusz - Wto 12 Lut, 2013
Ryba napisał/a:
Musze kupić supersporta, ale ten xmoto mi strasznie namieszał w głowie
ile waży takie xmoto ?? za 13k juz można kupic jakąś zacna Suzuke dr400 SM
Sibu napisał/a:
Na wiosnę będę szukał jakiegoś SM (silnik od 125cc wzwyż) za mniej więcej 5000 zł. Dostanę coś w miarę sprawnego za taką kwotę ?
w takich tanich syfach to mi się najbardziej podoba najbardziej Husqvarna 610smJakarti - Wto 12 Lut, 2013
Janusz napisał/a:
Husqvarna 610sm
to piła czy motor?
tez mysle powoli o skutrze.. pewnie na mysleniu sie skonczy
Majk polecał sklep/warsztat obok siebie. to aktualne dalej Michal? czy przylapales ich na jakimś wałku juz? Michał - Wto 12 Lut, 2013
Bart napisał/a:
Michał napisał/a:
Tyle, że ja mam prawko A
sam napisałeś że raczej nie jest ci potrzebne Anonymous - Wto 12 Lut, 2013 Ja na lato mam zamiar zakupić jakaś crossowa ćwiaręBart - Wto 12 Lut, 2013 Wracając do rozważań okołoskuterowych. Moim zdaniem skuter ma sens, nawet bardzo dużo sensu. O ile nie jest to dychawiczna 50tka, którą trzeba walczyć z autobusami miejskimi.
Szybki, sprawny skuter w mieście objedzie wszystkie samochody, nie będzie odstawał bardzo od motocykli, a przeciskanie się nim w korku jest łatwe i przyjemne, zaparkować można wszędzie i na upartego można czasem po chodniku skrócić sobie drogę. Ja jestem wielkim entuzjastą skuterów, ale na wiosnę przesiadam się na coś większego.Anonymous - Wto 12 Lut, 2013 Powoli dojrzewam do jakiegos jednoślada,ale cały czas sie waham czy skuta czy moto.Ile trzeba dac za jakiegos crosa/enduro ,poj max 250 ???Bart - Wto 12 Lut, 2013 Żeby mieć coś w miarę bezawaryjnego licz z dyszkę.Anonymous - Wto 12 Lut, 2013 No to narazie mnie stac,zwłaszcza ze chyba bede musiał kupic młodemu jakies moto do 125cm.Ile za takie trzeba dac??Opłaca sie targac z niemiec??Bart - Wto 12 Lut, 2013 Bierz mój skuter dla młokosa
Opłaca się, jeśli chcesz mieć pewny sprzęt. Dobrze jest kupować jesienią/wczesną zimą, teraz ceny mogą być już trochę wyższe.Anonymous - Wto 12 Lut, 2013 Gadałem z nim,raczej woli moto choc bede go namawiał na twojego skuta,w sumie ten zakup w duzym stopniu zalezy od wyniku testów gimnazjalnychBart - Wto 12 Lut, 2013 Oj, żeby chłopak nie skończył na rowerze Anonymous - Wto 12 Lut, 2013 Na rowerze zdrowiej