HH.ORG na Torze - [HH.org TrackDay] Tor Poznań 2012
anjas - Pon 06 Lut, 2012 ja lecę na oglądarerare.
Będę kibicował i pokazywał cycki przejeżdżającym.siema - Pon 06 Lut, 2012 Nabieram przekonania, że Federal to za słaba guma na ten wyjazd Szukam slicka... M - Pon 06 Lut, 2012 Federal na dojazd na tor się nadaje rasta - Pon 06 Lut, 2012
106 napisał/a:
ale cos juz jadace + solidni driverzy.
I męskie negatywy + slick rasta - Pon 06 Lut, 2012
M napisał/a:
Federal na dojazd na tor się nadaje
Potwierdzam Marek23 - Pon 06 Lut, 2012
siema napisał/a:
Nabieram przekonania, że Federal to za słaba guma na ten wyjazd Szukam slicka...
Anonymous - Pon 06 Lut, 2012 ja na oglądarę też bym się wybrał ale za wcześnie na konkretne deklarację M - Pon 06 Lut, 2012 Biznes ważniejszy, się rozumie.
Anonymous - Pon 06 Lut, 2012 rasta - Pon 06 Lut, 2012 Taka 7'emką można by grubo iść bokiem Anonymous - Pon 06 Lut, 2012 proponuje taki układ że 7'emka moze robić za torową cysternę , 90 litrów pojemności baku starczy , może ktoś Lennego namówi żeby podjechał zatankował V powera do pełna Gaydek - Pon 06 Lut, 2012 Nie spamujcie chłopaki, nie spamujcie M - Pon 06 Lut, 2012
Czesio napisał/a:
proponuje taki układ że 7'emka moze robić za torową cysternę , 90 litrów pojemności baku starczy , może ktoś Lennego namówi żeby podjechał zatankował V powera do pełna
Czesiu, deal jest taki - tankujesz na białorusi pełny bak, przyjeżdżasz na poznań a w zamian za to ja odkupuję od Ciebie to co zostanie w baku.
DEAL?Anonymous - Pon 06 Lut, 2012
M napisał/a:
Czesio napisał/a:
proponuje taki układ że 7'emka moze robić za torową cysternę , 90 litrów pojemności baku starczy , może ktoś Lennego namówi żeby podjechał zatankował V powera do pełna
Czesiu, deal jest taki - tankujesz na białorusi pełny bak, przyjeżdżasz na poznań a w zamian za to ja odkupuję od Ciebie to co zostanie w baku.
DEAL?
a jak ja tam wjadę jak ja żadnej wizy nie mam M - Pon 06 Lut, 2012
Czesio napisał/a:
M napisał/a:
Czesio napisał/a:
DEAL?