nie musisz podpisywać każdego postu. widzimy po lewej stronie kto to napisał
// pum
was79 - Śro 08 Sie, 2012 Qbica o 6.00 jestem po Gekona w Sosnowcu, lecimy razem?leszq - Śro 08 Sie, 2012 pum, to z przyzwyczajenia z innego forum, już nie będę WuRC - Śro 08 Sie, 2012
Janusz napisał/a:
fajnie gdyby choć jedna osoba wiedziała jak tam dojechać
Jedna wie
Janusz napisał/a:
po drodze pewnie jakiś gril będzie i wspólne śpiewanie kolęd
Gorzej jak się na kino po drodze zatrzymamy, a o to na "siódemce" nie trudno Konrad - Śro 08 Sie, 2012
Cytat:
Gorzej jak się na kino po drodze zatrzymamy, a o to na "siódemce" nie trudno
Zajmuje miejsce w środku szyku ! leszq - Śro 08 Sie, 2012 Janusz, droga jest bardzo prosta także trafimy
konradone, Reno nie mogą jechać na końcu bo jak sie popsują, to reszta ucieknie qbica - Śro 08 Sie, 2012
was79 napisał/a:
Qbica o 6.00 jestem po Gekona w Sosnowcu, lecimy razem?
spoko, tylko niewiem czy sie tam gdzieś nie zgubie w niemcach jak Was bede szukał was79 - Śro 08 Sie, 2012 Jedziesz wiślanką do Katowic?Qukie - Śro 08 Sie, 2012 ważne pytanie, czy przy torze można założyć opony bo jest szansa, że felgi będę miał w sobotę o 7 karoluPL - Śro 08 Sie, 2012 jak masz klucz/lewarek zrobisz to sobie w depo, jak nie masz, w kostomłotach ( miejscowość tuż przed miedzianą górą gdzie jest tor) jest pare zakładów wulkanizacyjnych, gdzie za śmieszne pieniądze Ci to rzucą na koła ( ja polecam pamar- chyba najbliżej toru i ceny sensowne + pomagają czesto ludziom na oesach w nieoczekiwanych sytuacjach Bonczek - Śro 08 Sie, 2012 Z oponami tak jak pisze Karolu.
Z leśnym tak jak pisze Karolu - niestety.
Z knajpą na torze - tak jak pisze pum - ja jej nie polecam jest przechujowa - tak pisze Bonczek.Kamill - Śro 08 Sie, 2012
Bonczek napisał/a:
Z oponami tak jak pisze Karolu.
Z leśnym tak jak pisze Karolu - niestety.
Z knajpą na torze - tak jak pisze pum - ja jej nie polecam jest zły czlowiek - tak pisze Bonczek.
Jadłem kiedyś żurek i dowiozłem go do domu, wiec jakoś mega źle to nie jest pum - Śro 08 Sie, 2012 tez zurek jadlem i bez sensacji. tak zeby przegryzc cos na torze to starczyChloru - Śro 08 Sie, 2012 zefir, ja nie dam rady?!
Drone, możemy zrobić kolumnę z 2 aut na F. Czas i miejsce może być, rano powinienem się doturlać w jakies 12 minut pod McSyfa, przepraszam pod Restaurację pod Złotymi Łukami.Bonczek - Śro 08 Sie, 2012 Pod Złotym Rogiem!