CHRZANEK - Sob 01 Lis, 2008 Ładnie widać jak przy 3500rpm się włącza fałtek Anonymous - Sob 01 Lis, 2008 W 4 turbo mają hamownie hmmm ?!?.Mieszkam kilometr od i nawet nie wiedziałem anjas - Sob 01 Lis, 2008
p106rallye napisał/a:
W 4 turbo mają hamownie hmmm ?!?.Mieszkam kilometr od i nawet nie wiedziałem
najciemniej pod bobrem martin.h - Sob 01 Lis, 2008
p106rallye napisał/a:
Tak, od jakiś dwóch miesięcy.saxorulez - Nie 02 Lis, 2008 martin.h,
martin auto się chyba uślizgneło na koniec na rolkach - bo ma bardzo dziwny skok mocyBaRtO_206GT - Nie 02 Lis, 2008
p106rallye napisał/a:
maja maja, Maciek Grabowski ja budowalAnonymous - Pon 03 Lis, 2008 Witam wszystkich Misiek_lbn - Pon 03 Lis, 2008 bardzo skromne przywitanie, poprosimy coś więcej, no i jakieś informacje o samochodzie
psuje się jak parę innych hond tutaj na forum TomsoN - Pon 03 Lis, 2008 Witam owoc fajnego masz tajpera pamiętam z ckpl
Musi robić robotę na szperunku i krótkiej skrzynce z tego co pamiętam
Fajnie, że lubisz upalać na krętym. Znam rejony KBR(Brzeźniewo, Jodłówka ) trochę, w każdym bądź razie do Bochni niedaleko, i fajne są tam drogi - zazdroszczę.
Pozdrawiam.Bartli - Pon 03 Lis, 2008 A ja Owoca kojarzę bardzo dobrze z forum subaru Koto - Wto 04 Lis, 2008 Witam!
Forum zacząłem przeglądac jeszcze przed zakupem auta i nie powiem, sporo ciekawych rzeczy na temat hothatchy się dowiedziałem.
Od początku wiedziałem, że będzie to jakiś francuz no i udało mi się w końcu trafic na mojego faworyta, 106 Rallye. Wygląda to o tak:
M - Wto 04 Lis, 2008 WItamy witamy kubas - Wto 04 Lis, 2008 ładny białasek !! troche gleby by mu sie przydalo
POKA CYCKI !!Koto - Wto 04 Lis, 2008 Koleżanek czy mamy? Bo siostry nie posiadam.fydi - Wto 04 Lis, 2008 Witam.
Jakie plany co do autka?