Chloru - Pią 13 Lis, 2015 Vlodarsky, +1. Gdyby dali 500 PLN ulgi podatkowej byłoby OK. 500 PLN do łapy tylko wspiera patologie IMVHO.Bonczek - Pią 13 Lis, 2015
was79 napisał/a:
Mamy, ide rozkręcać hamulce w porsche
Powiedz cos więcej was79 - Pią 13 Lis, 2015 Mój adhd przyjaciel wygrzebał cukierka 944 ze szopy, lakier oryginał, środek limitowany le mans, do tego pół następnego w tajlach. Trza go odpalić i hamulce ogarnąć.
Stałem się cholernie zazdrosny Vlodarsky - Pią 13 Lis, 2015 A no i na wczasy dla Justine Bonczek - Pią 13 Lis, 2015 Hadwis? Alexxx - Pią 13 Lis, 2015 Vlodarsky, true story
rabarbar, wg rankingu rozwoju krajow OECD za lata 2007-2014 rozwinelismy sie najszybciej ze wszystkich 34 krajow wchodzacych w sklad tej grupy. Wiec wierz czy nie Polska nie jest w ruinie (uwazaja tak tylkonprawdziwi patrioci... ale spoko wg mnie jak zaczna spelniac swoje obietnice obecnie rzadzacy to dopiero bedzie deficyt i ruina). Ale ogolnie rozumiem wydzwiek Twojej wypowiedzi. Byle merytorycznie dosrac "premierzycy"
PiTT, sam zluzuj rajtki bo ja pisalem kompletnie wyluzowany i nie bylo tam ataku
EmerytRs2, o przepraszam... ja od zawsze jechalem po PiS'ie PiTT - Pią 13 Lis, 2015
was79 napisał/a:
Mamy, ide rozkręcać hamulce w porsche
Komu? bob.dsk - Pią 13 Lis, 2015
Vlodarsky napisał/a:
rabarbar napisał/a:
Byla premierzyca za to twierdzi ze wyprzedzilismy Szwajcarie
Ciągniesz w jedną stronę Rabi... a politycy dzielą się na niedojebanych i bardziej niedojebanych. I jedni i drudzy załatwiają jakieś swoje biznesy, a nie nasze
Ja bym chciał niższego VATu, niższego ZUSu, żeby ZUS i US nie szukali na każdym kroku haka, żebym nie musiał korzystać z ENEL MEDU płacąc podwójną stawkę zdrowotną, chciałbym sobie rozliczać cały VAT od wydatków na samochód. A w rezultacie dzieje się wszystko odwrotnie bo trzeba dać ludziom po 500 zł.
Dali by z rok odetchnąć od tego wszystkiego...
Dokładnie, czemu kierwa za miedzą mogą odliczyć pełen VAT a nie wspomnę już o akcyzie na auta powyżej 2.0 bo to już jest złodziejstwo. Ostatnio sprawdzałem opcję rejestracji na Słowacji i to jest jakaś masakra. Tam akcyza od auta za 500k to ok 3k EUR więc odliczając VAT i akcyzę Polską mamy ok 40% tańsze auto ! Jedynym problemem jest prowadzenie działalności na Słowacji ale to też jest do obejścia...
Tak czy inaczej ebane złodzieje z wiejskiej Vlodarsky - Pią 13 Lis, 2015 Ja kiedyś kupowałem samochód z francji od polaka z firmy zarejestrowanej na litwie
Ciekawi mnie ile ludzi by wyszło z szarej strefy gdyby podatki nie były połową pensji i ile firm by się zarejestrowało zamiast trzepać lewiznę. Pewnie sporo i wpływy by się zwiększyły tylko problem jest taki, że dopiero rząd dwie kadencje dalej zobaczy tego efekty więc nikt nie zaryzykuje.Anonymous - Pią 13 Lis, 2015 Alexxx, staram sie tylko dorównac merytorycznym poziomem do premierzycy,czy ona wyjasniła czego dotyczy rankig "doing bussines" ?Sprawdziłem sobie ,prosze bardzo
https://pl.wikipedia.org/wiki/Wska%C5%BAnik_%C5%82atwo%C5%9Bci_prowadzenia_dzia%C5%82alno%C5%9Bci_gospodarczej
i przy okazji okazuje sie ze kłamie bo nie jestesmy na 25 a na 32 miejscu.
Ja nie twierdze ze Polska jest w ruinie (zreszta kiedys o tym rozmawialismy) ale takie pierdolenie przypomina mi gierkowską propagande o 9 potędze gospodarczej świata.
i jeszcze link do przemówienia
I zeby nie było watpliwości-ja zawsze jechałem po PO bo ich kurwa nie lubie,bardzo nie lubie,za PISem tez nie przepadam choc pewna,bardzo ,bardzo niewielką sympatia darzebob.dsk - Pią 13 Lis, 2015 Tymczasem 2-2 Alexxx - Pią 13 Lis, 2015 rabarbar, przy okazji NIE KLAMALA bo w kategorii "latwosc prowadzenia biznesu" jestesmy na 25 pozycji...
Propaganda jest z kazdej strony politycznej i taka jest polityka, czy ktos mysli, ze jednak to lekki kawalek chleba? was79 - Pią 13 Lis, 2015
Bonczek napisał/a:
Hadwis?
No ba Anonymous - Pią 13 Lis, 2015 Ok,PRZEPRASZAM ,jak widzisz oparłem sie na wiki,za to kłamala mówiąc ze wyprzedzilismy wszystkie kraje regionu,a ja przed nami widze Litwe,Łotwe i Estonie (filmik 2.50).Ico teraz?Ty przeprosisz czy ona?
Zreszta srał na głupie rankingi,nie lubie baby i chuj PiTT - Sob 14 Lis, 2015 czy ktos sie dziwi jeszcze jaki jest powod wzrostu ugrupowan nacjonalistycznych?
sorry, moze to nie bedzie politycznie poprawne, ale powinni zetrzec na pyl tych ciapatych skurwysynow...
nie mozna generalizowac i wrzucac wszystkich do jednego worka, ale nie wierze w to ze sluzby specjalne nie maja wytypowanych potencjalnych terrorystow...
powinni ich od razu odpalac