z pełnym szacunkiem koleżanek M - Wto 04 Lis, 2008 Oraz kolegi dla jednego z klubowiczy Koto - Wto 04 Lis, 2008 Na początku myślałem nad różnymi zmianami ale chyba pozostanę przy oryginale. Odpowiada mi taki, a i portfelowi jest to bardzo na rękę. No tylko ten wydech bym chętnie na Supersprinta jakiegoś zamienił.
Cycki koleżanek to wszyscy już w innym dziale widzieli 106 - Wto 04 Lis, 2008 witam :) ladny ten twoj pugLoko - Wto 04 Lis, 2008 Witam twój rejliak się bardzo ładnie prezentuje, ale brakuje mi w nim pucharówek, szkoda że ich nie ma.martin.h - Wto 04 Lis, 2008
Koto napisał/a:
(...)No tylko ten wydech bym chętnie na Supersprinta jakiegoś zamienił(...)
Witaj Koto.
Bierz eNkowy Peugeot Sport, do wyrwania na eBay'u za 250 funtów.Niemy - Wto 04 Lis, 2008 witam, bardzo ladny bialasek
tak tak, Peugeot Sport bedzie dobrze darl ryja
dolocik tez by sie przydalKoto - Wto 04 Lis, 2008 Też bym chciał pucharówki, na pocieszenie mam jedną, na zapasie Wydech to nie taka najbliższa przyszłośc, jak już bedę konkretnie szukał to sprawdzę pug sport, dotychczas nie brałem go pod uwagę bo ceny które widziałem mnie odstraszały.saxorulez - Wto 04 Lis, 2008 Witam, i też pug sporta polecam.CHRZANEK - Wto 04 Lis, 2008
Koto napisał/a:
106 Rallye. Wygląda to o ta
1) Witam
2) Ładne rejli
3) Nie słuchaj tamtych tylko posłuchaj mnie: WYDECH PUG SPORT ONLY
4) Mama ile ma lat ??Anonymous - Śro 05 Lis, 2008 No to pora na mnie , witam wszystkich.
Znalazłem to forum szukając pewnych informacji
jak i przez kolege raste.
W ostatnich dniach okazało się że 150 KM
w Focusie to za mało i właśnie przymierzam się do uturbiania.
Widze że znajde tu ciekawe rzeczy.