Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - [Szukam auto] Temat - koncert życzeń
Kamill - Sob 28 Lut, 2015 A mnie dzisiaj na lazienkowskiej milo zaskoczyl Pan w toyocie FJ. Lecialem lewym 130 i zaczął się zbliżać , wiec dołożyłem do 140 i jak jest zakręt w tunelu gdzies pod marszalkowską myśle obsra pory i zwolni dwukrotnie. Ale nie. Ja sie hondą tak już dość brawurowo miesciłem na swoim pasie a on poszedl za mną pełnym ogniem. Jak na taką szafe to szacunek PiTT - Sob 28 Lut, 2015 Kamill - Sob 28 Lut, 2015 Passat mnie nigdy nie zaskoczyłPiTT - Sob 28 Lut, 2015
cos tu mi nie gra...
Standardem jest też nowa mechaniczna blokada mechanizmu różnicowego o ograniczonym poślizgu z elektronicznym sterowaniem, która w ekstremalnych sytuacjach potrafi przekazać do 100 proc. momentu na jedno z przednich kół, co świetnie sprawdza się na dynamicznie pokonywanych zakrętach.
no chwila moment, szpera ma chyba za zadanie rozkladac moc na kola tak aby para nie szla w kolo o najmniejszym oporze... czyli jadac ogniem w lewy zakret i wychodzac z niego to prawe kolo powinno dostac wiecej mocy, zgadza sie?
to w jakiej sytuacji przy dynamicznym pokonywaniu zakretow moze byc przekazane 100%? chyba tylko jak sie leci juz na 2 kolach Anonymous - Sob 28 Lut, 2015 dziennikarz kretyn,wiekszość z nich nie ma pojęcia o czym piszeWuRC - Pon 02 Mar, 2015
PiTT napisał/a:
w ekstremalnych sytuacjach potrafi przekazać do 100 proc. momentu na jedno z przednich kół
Każdy otwarty dyfer to potrafi.
A że nie na właściwe koło to już szczegół Walle - Pon 02 Mar, 2015
Kamill napisał/a:
A mnie dzisiaj na lazienkowskiej milo zaskoczyl Pan w toyocie FJ. Lecialem lewym 130 i zaczął się zbliżać , wiec dołożyłem do 140 i jak jest zakręt w tunelu gdzies pod marszalkowską myśle obsra pory i zwolni dwukrotnie. Ale nie. Ja sie hondą tak już dość brawurowo miesciłem na swoim pasie a on poszedl za mną pełnym ogniem. Jak na taką szafe to szacunek
dwóch gniewnych ludzi..... Marek23 - Pon 02 Mar, 2015 Jednak jestem mistrzem nawet docierania. Skoda wyplula wedlug normy 257 koni. Mam boxa z Compsportu na 290 koni, troche zmniejszyli moc, bo byly male problemy przy niskich temperaturach. Auto jedzie okrutnie. Po gwarancji robie program na 310 PiTT - Wto 03 Mar, 2015
Marek23 napisał/a:
Jednak jestem mistrzem nawet docierania. Skoda wyplula wedlug normy 257 koni. Mam boxa z Compsportu na 290 koni, troche zmniejszyli moc, bo byly male problemy przy niskich temperaturach. Auto jedzie okrutnie. Po gwarancji robie program na 310
no to masz odpowiedz dlaczego tak leczyla inne auta
37KM bonusowo to juz cos
jak dziala ten box compsportowy?
ja sie pytalem ostatnio to musza u mnie rozbierac kompa... ogolnie to pi@rdole taki biznes bo nawet majac te 210-220KM nie bede mial podejscia do takiej "seryjnej" octy qbus - Wto 03 Mar, 2015
Cytat:
Po gwarancji robie program na 310
Ja będę miał tyle w serii Anonymous - Wto 03 Mar, 2015 qbus, To co kupujesz?qbus - Wto 03 Mar, 2015 Jak się dorobię to nowego Type R bob.dsk - Wto 03 Mar, 2015 Poszukuję auto do firmy.
- Gnojówa
- 2013 w górę
- max 60K PLN
ktoś coś ma, widział ?kaziu1985pn - Wto 03 Mar, 2015 qbus, wiadomo juz w jakiej cenie bedzie ?? was79 - Wto 03 Mar, 2015 Obstawiam na 130 kzł.