To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - Dyskusje gospodarczo/polityczno/obyczajowe

Bonczek - Nie 15 Lis, 2015

PiTT napisał/a:
bo z nasza tolerancja blizej nam do wschodnich sasiadow niz zachodnich :D

I bardzo dobrze a nie tak jak ten bezjajeczny zachód.

Anonymous - Nie 15 Lis, 2015

+ siedenmascie milionów

Teraz wszyscy będą kochać PiS i Antka :rotfl:

no nie,co to to nie,sa pewne granice ;D
Vlodarsky - Nie 15 Lis, 2015

Będziemy mieli jeszcze Łukaszenkę u nas - trzeba tylko poczekać. Wszystko jest zaplanowane. Krok po kroku będzie realizowana dyktatura.

Tak,napewno,czytałem juz ze za zamachami w paryżewie stoja tak naprawde europejscy nacjonaliści
kaziu1985pn - Nie 15 Lis, 2015

cóż chyba jedynym sposobem to na pewien czas zamknąc granica, zawiesic schengen...
Barejka - Nie 15 Lis, 2015

Gość na prezydenta
PiTT - Nie 15 Lis, 2015

rabarbar napisał/a:
Tak,napewno,czytałem juz ze za zamachami w paryżewie stoja tak naprawde europejscy nacjonaliści

jesli jest w tym odrobina prawdy to dopieli swego... poziom wkurwienia spoleczenstwa jest chyba zauwazalny
niestety francja czy niemcy ni chuja z tym nic nie zrobia bo juz siedza w bagnie od wielu lat...
przyszlosc moze po prostu wygladac jak w filmach S-F, otoczone murem dzielnice, 100 kontroli przy wjezdzie do centrum miasta... wszystko na wlasne zyczenie
nie sadze aby czarna wizja muzulmanskiej europy sie spelnila... byc moze by tego dokonali gdyby nie ciagla edukacja europejczykow ze maja do czynienia z religia sredniowiecza i proba wprowadzania dokladnie takich zasad...
oby bylo tak jak pisze, bo porazka bedzie jak rozejdzie sie po kosciach do kolejnego zamachu... az pewnego dnia obudzimy sie z reka w nocniku
skoro ja osobiscie mam neutralny stosunek do religii, wymagam tez od ciapatych brudasow aby wsadzili sobie swoja religie gleboko w dupe - po prostu jebia mnie ich poglady, tak samo jak kazdej innej religii. koniec kropka.

Alexxx - Nie 15 Lis, 2015

Barejka napisał/a:
M na prezydenta

Tak.

dlaczego Kenet na prezydenta?
PiTT - Nie 15 Lis, 2015

skoro tak lubia sie wysadzac to mialbym pomysl
niewielkie ladunki wybuchowe przymocowywane do konczyn, tak zeby uszkodzic, ale nie zabic

Janusz - Pon 16 Lis, 2015

Cytat:
dlaczego Kenet na prezydenta?

tez nie ogarniam, przecież on Tu nawet nie wyraził stanowiska

zajcev_28 - Wto 17 Lis, 2015

http://wiadomosci.onet.pl...eja-dude/6v1dhr

szybko działają ;)

was79 - Wto 17 Lis, 2015

Zajebioza, do tego chlapią bzdety na lewo i prawo, jak by dalej byli opozycją.