karoluPL - Wto 17 Lis, 2015 to już nawet śmieszne nie jest, prawo i sprawiedliwość no bardzo prawe, bardzo sprawiedliwe
Anonymous - Wto 17 Lis, 2015 Z drugiej strony jeśli ktoś ma naginać prawo w imię dobra to dlaczego nie Jakarti - Wto 17 Lis, 2015 zdefiniuj to dobroAnonymous - Wto 17 Lis, 2015 No nie gadajcie ze sie tego nie spodziewaliści?Nikt składu rządu nie widział?kosmita - Wto 17 Lis, 2015 Byleby nie wpuścili ciapatych do kraju to będą mieli poparcie EmerytRs2 - Wto 17 Lis, 2015 Dzieje się, a to dopiero poczatek. Gdzie jest kukiz, gdzie petru? Czy oni przypadkiem nie powini teraz komentowac decyzji Prezydenta? Czy mozemy teraz zrobic sonde na kogo zaglosowales?Alexxx - Śro 18 Lis, 2015 Czy juz mozna zaczac katalogowac afery/bezprawie/wpadki Prezydenta i Rzadu?
1. Wypowiedz przydupasa jakim jest swietojeiwy Blaszczak o "niemieckiej bucie"
2. Ulaskawienie Kaminskiego przez PAD
3. Wycofanie sie Waszczykowskiego z obietnic o nieprzyjeciu uchodźcow
4. Zniesienie kadencyjnosci (oraz innych zwyczajow sejmowych) w komisji ds. sluzb co zostalo skomentowane cytatami Pawlowicz i Szydlo jak byly w opozycji (http://m.wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/10,117915,19201993,jak-posel-brejza-w-4-minuty-osmieszyl-pis-tylko-cytujac-pawlowicz.html) kiedy wtedy tego bronily
5. Pojawila sie juz pierwsza tasma z poslem PiS ktory ugadywal sie z PKO...
6. 7. 8....
Bo jakby PO cos takiego odwalilo to zaraz bylaby jazda.
rabarbar, ale co ma spodziewanie sie tego do rzeczy? Skoro sie spodziewalismy to znaczy ze to jest ok?
EmerytRs2, co Ty masz z tym glosowaniem? Kazdy glosowal zgodnie ze swoim sumieniem a jesli jego sumienie jest nadal spokojne po zaledwie paru dniach nowych rzadow to gratuluje...Anonymous - Śro 18 Lis, 2015 1.ale co złego było w wypowiedzi o niemieckiej bucie?
2.no w chuja zagranie,ale wyrok na niego to tez była decyzja polityczna
3.jeszcze zobaczymy jak z tymi uchodzcami bedzie
4.nie wiem o co chodzi,musze obadać
5.chodzi o Morawieckiego?ze niby co?a tak wogóle to podsluchy nie są juz nielegalne ?was79 - Śro 18 Lis, 2015 Rozumiem, że specjalistów z pisu gospodarka nie interesuje, ale nieśmiało chciałem zauważyć, że:
Cytat:
Głównym parterem handlowym Polski w 2014 r. były Niemcy. Wartość polsko-niemieckiej wymiany handlowej wyniosła 337 mld zł, w tym polski eksport 182 mld zł (wartość polskiego eksportu ogółem w cenach bieżących to 693 mld zł).
Polecam dalej niezłomnej i mocarstwowej PL politykę proponowaną przez niepokornych, niezłomnych, pamiętających IIWŚ Anonymous - Śro 18 Lis, 2015 Ten polski eksport to w duzej części niemieckie firmy w polsce,myslisz ze je niemcy nagle zamkna,przeniosa produkcje do siebie i zatrudnia tam syryjczyków ?
Wydaje mi sie ze niektórzy tak przyzwyczaili do przyjmowania na kolanach i bez slowa dyskusji wszystkich poleceń z Berlina i Brukseli ze teraz kazde słowa krytyki wobec zachodu to bedzie skandal i działanie na niekorzyść Polski was79 - Śro 18 Lis, 2015 Pożyjemy, zobaczymy, te firmy tez dają miejsca pracy i to całkiem nieźle płatne (chyba, że dyszka na stanowisku inż. na Śląsku to mało), a kolejne, potrzebne w PL inwestycje zawsze można lokować gdzie indziej.
Niestety tak jak w życiu, trzeba wiedzieć, kiedy się po prostu nie odzywać.Anonymous - Śro 18 Lis, 2015 dyszka na stanowisku inż i tysiąc pińcet dla zwykłego pracownika na produkcjizefir - Śro 18 Lis, 2015 pracownik produkcji mogl zrobic wiecej by zostac inzynierem...Anonymous - Śro 18 Lis, 2015 Widziałem,widziałem ze kurwa zaraz ktos to napisze
I gdyby wszyscy zrobili wiecej i zostali inzynierami to kto by pracował na produkcjizajcev_28 - Śro 18 Lis, 2015
zefir napisał/a:
pracownik produkcji mogl zrobic wiecej by zostac inzynierem...
kto wtedy by był pracownikiem produkcji? jak wszyscy by byli inżynierami?