Misiek_lbn - Nie 11 Lis, 2007 pojade zobaczyć co to, pociesza mnie tylko to, że w ogł pisze ze dodaje seryjne zderzaki
a z tymi można pojechać poupalać albo odśnieżać wioski za pieniądze Stacho - Nie 11 Lis, 2007 Podjedziemy zobaczymy i 140 koni ma pewnie ospolierowanie dało te 4 konie !Misiek_lbn - Nie 11 Lis, 2007 albo jest to wersja 16S i w serii ma 140 koni kolo :564:Stacho - Nie 11 Lis, 2007 Chyba że ale większość tuningofcuf z allegro mając 136 koni pisze 140 większy bajer dla napalonego kupca
Ale może sie zobaczy sie Anonymous - Nie 11 Lis, 2007 może ktoś chce cabrio http://www.allegro.pl/ite...nne_aigner.htmlMisiek_lbn - Nie 11 Lis, 2007 Marcel, masz te fotki z GT moze
je byś dał do ogłoszenia :564:dzik - Nie 11 Lis, 2007
sharxhunter napisał/a:
albo jest to wersja 16S i w serii ma 140 koni kolo :564:
16s to francuskie 16v
Co by to za wersja nie byla to dostales baty od kosiarki, wstyd Misiek_lbn - Nie 11 Lis, 2007 16S to wersja francuska i tam nie miała kata, i nie było 136KM tylko 140 KM :564:
jeśli mówie herezje niech k-mart poprawi mnieAnonymous - Nie 11 Lis, 2007
sharxhunter napisał/a:
Marcel, masz te fotki z GT moze
je byś dał do ogłoszenia :564:
bezwypadkowe napewno nie było wystarczy popatrzeć na spasowanie tylniej klapy błotników czy pomalowane śruby pod maską .. ale wg. mnie uwzględniając cene i tak warte uwagi Misiek_lbn - Nie 11 Lis, 2007
nox napisał/a:
http://www.allegro.pl/ite...t_clio_1_8.html
cena ciekawa choć moze i uzasadniona
bezwypadkowe napewno nie było wystarczy popatrzeć na spasowanie tylniej klapy błotników czy pomalowane śruby pod maską .. ale wg. mnie uwzględniając cene i tak warte uwagi
zderzak od jakiejś zwykłej wersji po 97 roku, światła tył od wersji po 95 roku, wydech od jakiegoś 1.2, 1.4...
ale ma CHIP daje 150 KM, a bad-i zamiast też tak zrobić, to wydał duużo pieniążków (dzołk ofkoz :564: )
także jeśli miało tego "chipa", to lekkiego życia pewnie nie miało... :565:
widać ze samochód lekko zaniedbany i wyeksploatowany(tak, wiem, cena adekwatna do sanu, ale i tak mi szkoda tego samochodu)
wolałbym kupić coś w dobrym stanie, niż zacząć wkładać w to,, w dodatku niewiadomo ile aby przywrócić do serii nox - Nie 11 Lis, 2007 zalezy do czego to auto by miało być ... ja bym sprawdził czy buda prosta do środka dwa kubły i "go fun " k-mart - Pon 12 Lis, 2007
sharxhunter napisał/a:
16S to wersja francuska i tam nie miała kata, i nie było 136KM tylko 140 KM :564:
jeśli mówie herezje niech k-mart poprawi mnie
16s = 16 soupapes
16v = 16 ventiles
Tak czy inaczej chodzi o wentyle.
140KM mialy takie smieszne wersje bez katak-mart - Pon 12 Lis, 2007
Sprzedalem znajomemu lakiernikowi, dobry chlopak i pieknie maluje no ale cliowke optycznie okaleczyl Na szczescie nie trzeba duzo by wrocil do orginalu: zakladamy orginalne zderzaki, zdejmujemy progi, lotke i wlot i jest jak bylo.
Napewno lakier jest idealny nox - Pon 12 Lis, 2007 K-mart mam pytanie , za ile na spokojnie można kupić cliowe 16v w takim stanie jak ta twoja ex czarna?? na ricado nic ciekawego nie znalazłem to też pytam?:)