no dobry dobry... to pochwal sie cos o swoim samochodzie.
ps. co zrobiles z roverem ?Dariano - Pią 07 Lis, 2008 Witam wszyskich !!
Pytanie do kolegi z Cieszyna od 106 Rallye Bialutkiego nie sprzedajesz ?? kubas - Pią 07 Lis, 2008 witam i o stan gumek pytam
wlasnie dariano kiedy kupujesz rejlaka ? Kamilbike - Sob 08 Lis, 2008 Freeman - Rover poszedl do mechanika ktory zajmowal sie nim zanim nauczylem sie go rozbierac na czesci pierwsze Sprzedalem poniewaz silnik zaczal dzwonic, a ze az tak nie potrafilem go rozebrac to naprawa kosztowala troche wiecej niz samochod, wiec sie nie oplacalo i mechanik go odkupil. W pare dni go zrobil i mozna bdzie go zobaczyc jeszcze w wawie A co do samochodu to jest to Punto Kozla, nic sie nie zmienilo procz tego ze wlecial srodkowy tlumik przelotowy by mtechBartli - Nie 09 Lis, 2008 To jest to słynne Punto, co sieje czasami postrach na cargo? TomsoN - Nie 09 Lis, 2008 raczej nie inaczej PieQt - Nie 09 Lis, 2008 ale jakiś set up mniejszy a tym punto MoRToN - Nie 09 Lis, 2008 TAaa taki na zime rasta - Nie 09 Lis, 2008 Kamilbike, niedługo bedzies miał przeciwkonka bo własnie w Promotorze widziałem Punto GT na AEM'ie >250 kuca, też czerwone hehePieQt - Nie 09 Lis, 2008 myślę, że nie będzie miał przeciwnika, bo to punto da radę z większym setupemBad-i - Nie 09 Lis, 2008 Kamilbike - witam witam (teraz laguną juz nie dam rady )
p.s. kto mi zbuduje seicento z 350 KM ?? Mick - Nie 09 Lis, 2008
Bad-i napisał/a:
p.s. kto mi zbuduje seicento z 350 KM ??
e tam seicento, Ty ze Zastavę Mediteran zbuduj z 2.0T MoRToN - Nie 09 Lis, 2008
rasta napisał/a:
Kamilbike, niedługo bedzies miał przeciwkonka bo własnie w Promotorze widziałem Punto GT na AEM'ie >250 kuca, też czerwone hehe
Ale u kamila jest 350+ Koto - Nie 09 Lis, 2008
Dariano napisał/a:
Pytanie do kolegi z Cieszyna od 106 Rallye Bialutkiego nie sprzedajesz ??
Nie zanosi się, na pewno nie w najbliższym czasie Bart - Nie 09 Lis, 2008 a propos cieszyńskich stoszóstek