To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - O wszystkim i o niczym

Misiek_lbn - Nie 22 Mar, 2009

http://forum.vw-passat.pl...?t=47998&page=2
hahaha, zabezpieczenie roku ;D ;D ;D

michool_vt - Nie 22 Mar, 2009

k-mart, jak mogles o stricku nie wspomniec :P
k-mart - Nie 22 Mar, 2009

Ale tu nie chodzi o samochody naszych marzen, tylko codzienne dupowozy jesli warunki finansowe by sprzyjaly :D Jut tlumacze co i dlaczego:

Majk -> bentley continental gt (bo lubi dobrze wygladac i czuc sie pewnie, z reszta bedzie mial pewnosc ze continental nigdy nie byl bity)

lenny -> 911 gt3 (ci co nie wiedza: Lenny to bardzo dynamiczny czlowiek gra w squasha a natura mu sprzyja, lubi byc w punkcie A bedac w punkcie B)

bad-i -> sti (z wielu powodow :D )

jimek -> e92 m3 (jest skret, jest naglosnienie, jest lans, jest komfort i jest doyebanie)

saxorulez -> maserati quattroporte (bo kiedys cos pisal ze mu sie podoba, a tak naprawde nie wiem czemu ale nie widze Lukasza w super sportowym samochodzie, poprostu nie pasuje do niego)

stf -> rs4 (bo to VAG, niby nie skreca ale pod reka stf'a zacznie)

marek 23 -> f430 (bez kompromisow, mozna wylaczyc esp, pod noga marka wyjmie Kuzaja w Zondzie)

loko -> m3 e30 (czlowiek encyklopedia: wszystko bedzie o niej wiedzial a e30 bedzie w perfekcyjnym stanie, kazde zachowanie tego auta na drodze dzieki Loko otrzyma swoje uzasadnienie)

k-mart - Nie 22 Mar, 2009

michool_vt napisał/a:
k-mart, jak mogles o stricku nie wspomniec :P

hehehhe :D

Dla Stricka widze tylko taka opcje: W124 E500
klasyk, nie do zajechania i zapierdala!
A optyka tego auta zawsze bedzie miala cos w sobie

Marek23 - Nie 22 Mar, 2009

k-mart napisał/a:
Majk -> bentley continental gt (bo lubi dobrze wygladac i czuc sie pewnie, z reszta bedzie mial pewnosc ze continental nigdy nie byl bity)

lenny -> 911 gt3 (ci co nie wiedza: Lenny to bardzo dynamiczny czlowiek gra w squasha a natura mu sprzyja, lubi byc w punkcie A bedac w punkcie B)

bad-i -> sti (z wielu powodow :D )

jimek -> e92 m3 (jest skret, jest naglosnienie, jest lans, jest komfort i jest doyebanie)

saxorulez -> maserati quattroporte (bo kiedys cos pisal ze mu sie podoba, a tak naprawde nie wiem czemu ale nie widze Lukasza w super sportowym samochodzie, poprostu nie pasuje do niego)

stf -> rs4 (bo to VAG, niby nie skreca ale pod reka stf'a zacznie)

marek 23 -> f430 (bez kompromisow, mozna wylaczyc esp, pod noga marka wyjmie Kuzaja w Zondzie)

loko -> m3 e30 (czlowiek encyklopedia: wszystko bedzie o niej wiedzial a e30 bedzie w perfekcyjnym stanie, kazde zachowanie tego auta na drodze dzieki Loko otrzyma swoje uzasadnienie)

Klasyka gatunku. A już przypadek Loko mnie rozłożył :rotfl:

Bart - Nie 22 Mar, 2009

k-mart napisał/a:

Dla Stricka widze tylko taka opcje: W124 E500
klasyk, nie do zajechania i szybko leci!

eee, raczej W124 200D w kolorze kości słoniowej ;D

PiTT - Nie 22 Mar, 2009

a ja chcę to

;D

kubas - Nie 22 Mar, 2009

bart napisał/a:
F40 raczej do trzymania w garażu, do jazdy F355/F360/F430 :]

twoja stara jest do trzymania w garażu !

jesli f430 to tylko scuderia ?

Michał - Nie 22 Mar, 2009

czy jak marek wyjmie kuzaja i jego zonde to będe mógł sie zamienić na nią ?
oddaje continentala i biore zonde.
nie moge sie zdecydować ...
ps. są bentleje w cabrio ? ;D

Jakarti - Nie 22 Mar, 2009

bardzo mi sie spodobala ta melodia :)
reklama netti - 26 zł czy jakos tak..

http://czarna444.wrzuta.pl/audio/cgKBjjjOMy/

Cytat:
ps. są bentleje w cabrio ? ;D

Cytat:
czy jak marek wyjmie kuzaja i jego zonde to będe mógł sie zamienić na nią ?
oddaje continentala i biore zonde.

Ale dasz się karnąć...

A co dla Chrzanka? Mistrz drift fwd zasługuje na coś specjalnego.

fydi - Nie 22 Mar, 2009

fydi -> clio williams
k-mart -> clio williams? R5 TURBO?

szymlorek - Nie 22 Mar, 2009

Ja nie jestem pazerny zadowoliłbym się białym Evo VI z mocniejszą motorownią (tak c.a 300ps) dobrym zawiasem i jakimś męskim heblem, nic mi więcej nie potrzeba ;)

mAbZ: Uno 1.1 na zimę, na lato rower. Jak się zmęczy to skończy pier.dolić.

K-mart: ciężki orzech do zgryzienia. Długo nad tym myślałem. Williams Maxi, jedyny słuszny wybór. Zrobiłby licencję i w pierwszym roku wygrałby Auslander Rallye Meisterschaft in der Schweiz.

Jakarti: nowy Nissan 370Z, żółty. Nie pytajcie czemu. Piękna ciemna dziewczyna na siedzeniu pasażera też nie zadaje pytań.

mi: pussy wagon

Marcel: Lambo. Po prostu ku.rwa Lambo. Pod Cynamonem pozamiatane, na kjsach pozamiatane, na lotnisko ustawki z jetami(z co słabszymi pozamiatne)

Chrzanek: cokolwiek fwd, z przodu slik, z tyłu Pirelli Carwing= to wersja na lato.
W zimę na odwrót.

Jakarti - Nie 22 Mar, 2009

Marek23 napisał/a:
Jakarti: nowy Nissan 370Z, żółty. Nie pytajcie czemu. Piękna ciemna dziewczyna na siedzeniu pasażera też nie zadaje pytań.

ja tez nic nie mowie.
jak nic nie brakuje to nie ma co gadac.. :)