To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - Tu się witamy...

qbus - Pon 10 Lis, 2008

yea tez widziaielm... i druga byla na SG... tez ladna... nie mniej nowy fur Dżona mistrz!!
fydi - Pon 10 Lis, 2008

potwierdzam! coupe Dżona miażdży ! kiedyś mi się tak marzył :)
Kamilbike - Wto 11 Lis, 2008

E to jak wystroja tego Pontona na 300KM to jeszcze go powinienem wciagnac ;) Ja ten set up podalem tak bo nie lubie sie chwalic, co po co, (tylko 44 w bicepsie:P) , Morton mnie rozreklamowal to jest 350KM na 1.5B ;) Samochod poki co sieje postrach na podworku, sasiedzi w widlami lataja za mna ;)
Rudello - Śro 12 Lis, 2008

Fiu fiu, heheh czyli jak na zakrecie wypadnie, to na prostej dogoni :)
heheh a czy na takim setupie to da sie tym autem jezdzic po kretym?

Kamilbike - Śro 12 Lis, 2008

No nawet sie da, ale nie wiem jak kretym :P Jeszcze nie mialem okazji jezdzic po kretym ale suchym, bo wieczor yrobia sie juz wilgotnawe, a w ciagu dnia nie mam jak bo pracuje :/ No i jeszcze pozostaje to ze musze ogarnac samochod, bo nie potrafie nim nawet dobrze ruszyc :P
Michał - Śro 12 Lis, 2008

jak mozna nie ogarniać ruszania ?? :rotfl:
rozumiem , 180 i nawrót szybki, ale ruszyć ...

Szybkiego ruszania :] NIe mowie o zwyklym emeryckim, albo dynamicznym. Moment jest bardzo wysoko, moc takze, no ale wszystkio do wyuczenia:) Teraz to nawet nie mam co snic o jakims dynamicznymruszaniu bo i na 3 potrafi zamielic :/
Anonymous - Śro 12 Lis, 2008

Kamilbike napisał/a:
No nawet sie da, ale nie wiem jak kretym :P Jeszcze nie mialem okazji jezdzic po kretym ale suchym, bo wieczor yrobia sie juz wilgotnawe, a w ciagu dnia nie mam jak bo pracuje :/ No i jeszcze pozostaje to ze musze ogarnac samochod, bo nie potrafie nim nawet dobrze ruszyc :P

Dobrze ruszyć , to znaczy jak ? :pom: z pichami ? :rotfl: :rotfl: :rotfl:

270 KM w KROPCE .... madafaka !!!

Proste tak zeby na 3 jeszcze byl dym :P Np tak jak potrafil ruszyc mamba civem, zeby nie dac odejsc czemus z rwd o wiecej niz pol dl samochodu :) Bo poki co ja dlawie starty albo je przerzucam za bardzo na obrottach :/
PieQt - Śro 12 Lis, 2008

na mocnym setupie to są problemy przy zmianie biegów, poza tym samochód nigdy nie był przygotowywany na kręte - ma łoić na prostym i łoi

Najbardziej spektakularny kil to AMG 65 2x ze startu.

Poza tym jak to ma się prowadzić, ciężki przód, od groma mocy, wyrywa kierę - Rudello dobrze napisał - co straci na zakręcie, to odrobi na prostej ;-)

robi wrażenie, ładnie jeździ

Anonymous - Nie 16 Lis, 2008

Hmm...
Znamy się mało... Więc może ja bym powiedział parę słów o sobie, najpierw...
... w zasadzie, może lepiej by było gdybym zdjęcia swojego saxo wkleił...
ale jakoś tak wyszło, że jeszcze nie mam.

Zatem,
witam wszystkich serdecznie :)

Niemy - Nie 16 Lis, 2008

siema siema
to dawaj zdjęcie siostry

Anonymous - Nie 16 Lis, 2008

Nie moja, ale zawsze...

TomsoN - Nie 16 Lis, 2008

buehehe :rotfl:
Witam.

CHRZANEK - Nie 16 Lis, 2008

NIe no ... na bank siostra K-mart'a ...