To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - [Szukam auto] Temat - koncert życzeń

Niemy - Nie 08 Mar, 2015

Jakarti napisał/a:
Maciek, jestes chamski :rotfl: :rotfl:

eeetam! :>

Dla mnie Duster to mega kicha! Berlingo jest fajne, tylko trochę za drogie jak na takie autko.

kosmita - Nie 08 Mar, 2015

Berlingo to dostawczak a nie suv. Jaka kobieta wsiądzie do samochodu o ujemnym prestiżu?
Niemy - Nie 08 Mar, 2015

Dostawczak to jest blaszak, ja pisałem o wersji osobowej

kwestia gustu, dla mnie ujemny prestiż to Dacia.

kosmita - Nie 08 Mar, 2015

Wiem, że są wersje osobowe, tylko kobiety raczej nie chcą jeździć takimi samochodami ;)
Kamill - Nie 08 Mar, 2015

Tak jest. To samo Keneta kolezanka krzywiła się na yeti, a moja Gosia na w211 patrzeć nie może :rotfl:
KarQ - Nie 08 Mar, 2015

Kolerzanki tak juz mają :lol2:

Pisze się koleżanka :wall:
KarQ - Nie 08 Mar, 2015

Cieszę się, że się nauczyłeś :rotfl:
Chloru - Nie 08 Mar, 2015

Gwiazda zobowiązuje. Wyższe sfery to i pisać trzeba umić :rotfl:

Możecie mi obciongnonć, jak podjadę gwiazdą :lol2:
Walle - Pon 09 Mar, 2015

Mrozu napisał/a:
Kup Mitsubishi ASX. 5 lat gwarancji, w wersji z benzyna nic nie będziesz musiał robić bo jest całkowicie bezawaryjne.

to auto jest tak słabe i smutne, że szok. W środku przyjemniej jest w Fabii sryliard razy.

Wtrącenie odnośnie spalania - byłem teraz nad morzem nowym PEżo Partnerem Tepee, 1.6 HDI 90 KM, trasa - autostrada do Gdańska (130-150km/h) + 200 km w okolice Słupska (baaardzo spokojnie) = 8.1 l/100, w dwie osoby!!!

...dolę. To moje byłe 523i spaliło na takiej trasie 8.9 l/100, gdzie i ciszej i komfort lepszy i osiągi bez porównania.

Takie to ECO są nowe dizle.

was79 - Pon 09 Mar, 2015

Nie generalizowałbym. Ja po 38 kkm zrobionym małym dizlem mam całkowicie inne spostrzeżenia.
anjas - Pon 09 Mar, 2015

bo holswagenowe są oszczędne. Fabiana pali mi poniżej 5. A mondeo też w sumie nieźle bo poniżej 7 przy codziennej jeździe. Na dłuższej trasie bez ecodrivingu wyszło średnio 6.3.
Walle - Wto 10 Mar, 2015

przy ecodrivingó też by mi wyszło mało, ale jak wspomniałem gnałem tą puszką po autostradzie.
arssss - Wto 10 Mar, 2015

jak partner ma taką skrzynie jak berlingo to tam prędkość przelotowa to maks 110km/h potem spalanie rośnie dramatycznie.