Rozumiem, że moim?
No wstyd się przyznać, ale przez ponad dwa miesiące jak go posiadam, nie obfotografowałem go jeszcze. Ciężko zatem się czymś pochwalić.
Powiem jednak tajemniczo, że kilka osób z forum zwróciło na niego uwagę jak się sprzedawał...Bart - Nie 16 Lis, 2008 siema siema
mogę wiedzieć skąd taki nick?fydi - Nie 16 Lis, 2008
bart napisał/a:
mogę wiedzieć skąd taki nick?
Sie ma albo Sie nie ma
Witam
opowiedz coś więcej o aucie. Coś już dłubałeś przy nim? Jakie plany?Anonymous - Nie 16 Lis, 2008
bart napisał/a:
mogę wiedzieć skąd taki nick?
Stare dzieje. Szkoła średnia, te sprawy. Tak się jakoś składa, że siema to pierwsze litery mojego nazwiska i imienia.
fydi napisał/a:
opowiedz coś więcej o aucie. Coś już dłubałeś przy nim? Jakie plany?
Na razie jestem na etapie ogólnego ogarniania auta. Zrobiony rozrząd, płyny i pierdoły. Co do planów, hmm... Wydech- zrobiony. Dolot- zrobiony. Zawias- zrobiony. Skrzynia- skrócona. Wałek- zrobiony. Ksenon, klatka, deska, fotele, pasy,... - zrobione. Podobno silnik zakuty... ale ja się nie znam Loko - Pon 17 Lis, 2008 Dobra po tym co już powiedziałeś to ja wiem którego saxofona kupiłeś i jestem tego na 100% pewny. Hmm co by można powiedzieć, jest on dość orginalny
Mam wstawić jego fotke za Ciebie?Misiek_lbn - Pon 17 Lis, 2008 powitać siema
loko, wstawiaj !! Michał - Pon 17 Lis, 2008 ło kurwa, ju sie boje saxorulez - Pon 17 Lis, 2008 Loko dawaj foty tej bestii..Vlodarsky - Pon 17 Lis, 2008 to ten z zaspawaną maską ?saxorulez - Pon 17 Lis, 2008 tak isrebrny z dolotem racelanda bez obudowy? i pakietem tuningowym na zewnątrz?Loko - Pon 17 Lis, 2008 Naprowadził mnie zlepek słów: ksenon, klatka i po tym już nie było wątpliwości, że to musi być on
:mi - Pon 17 Lis, 2008 uuuu, gruby projekt! saxorulez - Pon 17 Lis, 2008 sorry ale jest bardzo żle z tymi spojlerami..
czy SIEMA chce się ich pozbyć bo tylko to jest warrunkiem pozostania na forum?Bart - Pon 17 Lis, 2008 siema siema, spoilerom mówimy nara