saxorulez - Pon 12 Lis, 2007 nadal chcesz dzwonić?Anonymous - Pon 12 Lis, 2007 Ja mam w swojej kolekcji zdjec kilka z tym saxo w akcji. Dodam tylko,że są one sprzed 3 lat,a te zdjęcia z aukcji są sprzed 2 lat ,bo też takowe posiadam.
nox - Pon 12 Lis, 2007 ten soczysty bąk na ostatnim filmie to olej ??:Dsaxorulez - Pon 12 Lis, 2007
Cytat:
ten soczysty bąk na ostatnim filmie to olej ??:D
nie to rękaw przy 100kmh Janusz - Pon 12 Lis, 2007 http://moto.allegro.pl/it..._16v_140km.htmlBaRtO_206GT - Pon 12 Lis, 2007 Zalamany wlasciciel Celicy tym ze dostal baty od Renault 5 1.1 sprzedaje fure
Dziku, zobacz co zrobiles z chlopakiem... bedziesz musial z tym teraz zyc.saxorulez - Wto 13 Lis, 2007
BaRtO_206GT napisał/a:
sprzedaje fure
ale wyjeżdza czy kupuje coś lepszego..Michał - Wto 13 Lis, 2007 ja miałem kupic to saxo
Generalnie wszystko co powiedział ukaszu jest prawdą.
Dodatm jeszcze, ze jak przyjechałem oglądać to miało założone czarne nadkole bo dostał w bok. Do tego jest to szrot jakich mało. prawie 3 lata temu , jak był pierwszy spot, to chmura nas niezle wydymał ( pamiętasz uakszu jak chmura zapiął 3 ? ). No , wiec wydymał nas masakrycznie, 5 sek pozniej awaryjne włącza i staje na srodku ulicy popsiuło sie cos
samochód po maxie upalany , ale po maxie.Nikomu go nie polecam
dla mnie jest wart jakies 7 tysia.dzik - Wto 13 Lis, 2007
FreeMan napisał/a:
BaRtO_206GT napisał/a:
Zalamany wlasciciel Celicy tym ze dostal baty od Renault 5 1.1 sprzedaje fure
znamy...
sprzedający to kolega 206 GTI
ale nie sądze żeby Adam wypowiadał się w tej kwestii...
zdarzyło mi się przejechać z Chmurą po centrum.. autko było totalnie wybebeszone, tylko fotele wewnątrz, wyjęta nawet klimatyzacja,
jedyne co dobre to zawieszenie i felgi, a tak to jak mówiliście wcześniej, autko upalane, malowane, ale chociaż dobrze serwisowane i to się chwali, nie oszczędzał na serwisie...lenny - Wto 13 Lis, 2007 jakby ktos chcial je zobaczyc to parkuje codziennie pod interconti na emilii platerJanusz - Wto 13 Lis, 2007 Czy Chrzanek przypadkiem an to nie poluje??
http://www.otomoto.pl/ind...how&id=C3798002