Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - [Szukam auto] Temat - koncert życzeń
Anonymous - Wto 10 Mar, 2015 Do dupy te nowe dizle.Zrobiłem kilka tras po europie starym berlingo 2.0hdi,i spalanie było ok 6l,a predkość przelotowa 140-150Święty - Śro 11 Mar, 2015 A mój nowy miejski gejowóz, w postaci lancii Y 1.2 16v pali 7l podtlenku. Czyli mniej niż 15 zł na 100 Janusz - Śro 11 Mar, 2015 a ja nie wiem ile poldon pali LPG... ale jak jest mokro to po rondzie idzie bokiem PiTT - Pią 13 Mar, 2015 piękny jest ten fanpage Okazje od handlarza
jedynie 200kkm zdjete, pikuś
ale co istotne, tak wlasnie wyglada kierownica w bmw po 400 tys a nie 200 jakby jeszcze ktoś wierzył w bajki że kierowca miał chropowate dłonie
i fotel tez jak na 400kkm wyglada znosnie, wiec nie chce wiedziec ile realnie mają te z wytartymi i wygniecionymi stołkami...
fydi - Pią 13 Mar, 2015 Każdy handlarz kręci licznik. Pytanie tylko, o ile?
W poniedziałek byłem z bratem w jednym z komisów koło Krakowa oglądać swifta. Okazał się totalnym szrotem, ale przed bramą komisu stała Mazda 3. Okazało się, że przyjechała wczoraj z Włoch i jeszcze nigdzie nie jest wystawione ogłoszenie. Taka dość mocno porysowana, ale ogólnie ok. Przebieg ok 190 tyś km. Handlarz mówi, że możemy ją kupić tak jak stoi, albo bierze ją jutro do lakiernika i potem cena + ileś tam zł. We wtorek padła decyzja, że jednak brat chce auto kupić i wieczorem już Mazda miała 160 tyś km PiTT - Pią 13 Mar, 2015 trzeba było zrobić fotę licznika przed i po + zgloszenie na policjeAnonymous - Pią 13 Mar, 2015 Ostatni z ciekawości przeglądam w124 i co drugi ma poniżej 200tys km,no ja pierdole czy ludzie sa naprawde takimi debilami ze łykaja kit ze 20 kilku letnie auta maja takie przebiegi PiTT - Pią 13 Mar, 2015
rabarbar napisał/a:
Ostatni z ciekawości przeglądam w124 i co drugi ma poniżej 200tys km,no ja pierdole czy ludzie sa naprawde takimi debilami ze łykaja kit ze 20 kilku letnie auta maja takie przebiegi
tylko czekaj, jak ja pastucha bede sprzedawal w przyszlym roku to nikt nie uwierzy ze 30kkm po 2 latach nabilem
no jedynie ta bena ratuje bo jakbym wzial diesla to juz mogiłaAnonymous - Pią 13 Mar, 2015 mój ojciec przez ponad 5 lat nakulał subarakiem dizlem 80k km,ale myslisz ze ilu jest takich ?arssss - Pią 13 Mar, 2015 mama w 6 lat Getzem 40 tys PiTT - Pią 13 Mar, 2015 wiesz, bardziej wiarygodne jest z pl salonu od pierwszego wlasciciela a nie z niemiec czy holandii, ktorys tam wlasciciel i nagle w dieslu wychodzi ze robil 10tys km rocznieKamill - Pią 13 Mar, 2015 Ja ma w cifie 80k, 5 letni diesel. Wystawiam za tydzień, już się boje Anonymous - Pią 13 Mar, 2015 w holandi miałem służbowe 2 letnie aygo które mialo nakulane 150 tyssiema - Pią 13 Mar, 2015
rabarbar napisał/a:
mój ojciec przez ponad 5 lat nakulał subarakiem dizlem 80k km,ale myslisz ze ilu jest takich ?
Pewnie nie jeździ, bo się boi konieczności wymiany silnika
Jak odczucia ojca odnośnie tego diesla? Bo internet to cały zalany żalami.Anonymous - Pią 13 Mar, 2015 Jest zadowolony,jeszcze nic sie nie zjebało, bardzo mało pali,spoko jedzie.W jego przypadku kupowanie dizla nie miało zadnego sensu ekonomicznego,tłumaczyłem ale sie uparł i kupił,jego szmal jego wybór.