To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - [Szukam auto] Temat - koncert życzeń

Anonymous - Wto 10 Mar, 2015

Do dupy te nowe dizle.Zrobiłem kilka tras po europie starym berlingo 2.0hdi,i spalanie było ok 6l,a predkość przelotowa 140-150
Święty - Śro 11 Mar, 2015

A mój nowy miejski gejowóz, w postaci lancii Y 1.2 16v pali 7l podtlenku. Czyli mniej niż 15 zł na 100 :P
Janusz - Śro 11 Mar, 2015

a ja nie wiem ile poldon pali LPG... ale jak jest mokro to po rondzie idzie bokiem ;D ;D
PiTT - Pią 13 Mar, 2015

piękny jest ten fanpage Okazje od handlarza

jedynie 200kkm zdjete, pikuś :D
ale co istotne, tak wlasnie wyglada kierownica w bmw po 400 tys a nie 200 jakby jeszcze ktoś wierzył w bajki że kierowca miał chropowate dłonie :lol2:
i fotel tez jak na 400kkm wyglada znosnie, wiec nie chce wiedziec ile realnie mają te z wytartymi i wygniecionymi stołkami...

BMW E60
Rok produkcji : 2005
Przebieg : 228 000 km
Cena : 31 999 zł
VIN : WBANJ910X0CR63859
http://otomoto.pl/bmw-535-C36177775.html

fydi - Pią 13 Mar, 2015

Każdy handlarz kręci licznik. Pytanie tylko, o ile?

W poniedziałek byłem z bratem w jednym z komisów koło Krakowa oglądać swifta. Okazał się totalnym szrotem, ale przed bramą komisu stała Mazda 3. Okazało się, że przyjechała wczoraj z Włoch i jeszcze nigdzie nie jest wystawione ogłoszenie. Taka dość mocno porysowana, ale ogólnie ok. Przebieg ok 190 tyś km. Handlarz mówi, że możemy ją kupić tak jak stoi, albo bierze ją jutro do lakiernika i potem cena + ileś tam zł. We wtorek padła decyzja, że jednak brat chce auto kupić i wieczorem już Mazda miała 160 tyś km :lol2:

PiTT - Pią 13 Mar, 2015

trzeba było zrobić fotę licznika przed i po + zgloszenie na policje
Anonymous - Pią 13 Mar, 2015

Ostatni z ciekawości przeglądam w124 i co drugi ma poniżej 200tys km,no ja pierdole czy ludzie sa naprawde takimi debilami ze łykaja kit ze 20 kilku letnie auta maja takie przebiegi :wall:
PiTT - Pią 13 Mar, 2015

rabarbar napisał/a:
Ostatni z ciekawości przeglądam w124 i co drugi ma poniżej 200tys km,no ja pierdole czy ludzie sa naprawde takimi debilami ze łykaja kit ze 20 kilku letnie auta maja takie przebiegi :wall:

tylko czekaj, jak ja pastucha bede sprzedawal w przyszlym roku to nikt nie uwierzy ze 30kkm po 2 latach nabilem :lol2:
no jedynie ta bena ratuje bo jakbym wzial diesla to juz mogiła

mój ojciec przez ponad 5 lat nakulał subarakiem dizlem 80k km,ale myslisz ze ilu jest takich ?
arssss - Pią 13 Mar, 2015

mama w 6 lat Getzem 40 tys :D
PiTT - Pią 13 Mar, 2015

wiesz, bardziej wiarygodne jest z pl salonu od pierwszego wlasciciela a nie z niemiec czy holandii, ktorys tam wlasciciel i nagle w dieslu wychodzi ze robil 10tys km rocznie
Kamill - Pią 13 Mar, 2015

Ja ma w cifie 80k, 5 letni diesel. Wystawiam za tydzień, już się boje :lol2:

w holandi miałem służbowe 2 letnie aygo które mialo nakulane 150 tys
siema - Pią 13 Mar, 2015

rabarbar napisał/a:
mój ojciec przez ponad 5 lat nakulał subarakiem dizlem 80k km,ale myslisz ze ilu jest takich ?

Pewnie nie jeździ, bo się boi konieczności wymiany silnika ;D
Jak odczucia ojca odnośnie tego diesla? Bo internet to cały zalany żalami.

Jest zadowolony,jeszcze nic sie nie zjebało, bardzo mało pali,spoko jedzie.W jego przypadku kupowanie dizla nie miało zadnego sensu ekonomicznego,tłumaczyłem ale sie uparł i kupił,jego szmal jego wybór.