Zaraz zapewne zostaniesz poproszony o zdjęcia cycków, siostry itp. Janusz - Pon 17 Lis, 2008 śledczy Loko nie śpi Anonymous - Pon 17 Lis, 2008
Loko napisał/a:
Naprowadził mnie zlepek słów: ksenon, klatka i po tym już nie było wątpliwości, że to musi być on
Loko, to niestety nie ten. Za wysokie loty jak dla mnie.
EDIT: Link do foty wklejonej przez Loko nie działał.
EDIT2: Ale jeśli ktoś by był chętny na jego furę, to widzę że dalej się sprzedaje... LinkNiemy - Pon 17 Lis, 2008 ja nie wierze, ze to srebrne coś jest u nas na forum!
Nie, nie, nie, nie, nie!
Tylko nie mów tego mi!
Tylko nie mów tego mi!
Nigdy nie mów tego, że
jesteś tutaj nieeeeee!anjas - Pon 17 Lis, 2008
siema napisał/a:
Loko, to niestety nie ten. Za wysokie loty jak dla mnie.
szkoda, bo mi się podoba...
Niemy - Pon 17 Lis, 2008 uuuuuuf fydi - Pon 17 Lis, 2008 hehe ale z Was beje hehe i co Loko teraz Ci głupio Loko - Pon 17 Lis, 2008 o kuerw no to sory za posadzenie, no ale w takim razie to co to za saxo? polaczenie klatki i ksenonu to dość nietypowy melanż , który od razu powiązał moje myśli z tym tjuningowym badziewiem, ale jakoś żadnego innego saxofona w takiej konfiguracji nie kojarze, więc przyblirz nam twojego saxolota jakimś zdjęciem choćby z ogłoszenia, albo daj więcej szczegółów, rocznik, kolor.Anonymous - Pon 17 Lis, 2008
Loko napisał/a:
ale jakoś żadnego innego saxofona w takiej konfiguracji nie kojarze, więc przyblirz nam twojego saxolota jakimś zdjęciem choćby z ogłoszenia, albo daj więcej szczegółów, rocznik, kolor.
2001, Czarny.
Znalazłem coś tam z aukcji. Po usunięciu, nazwijmy to rozpraszających szczegółów, wygląda tak:
Loko - Pon 17 Lis, 2008 ufff to calkiem nieźle sie prezentuje, wogóle sie nie załapałem na tn egzemparz i pierwszy raz go widze na oczy.Niemy - Pon 17 Lis, 2008 no calkiem calkiem, czekamy na wiecej zdjecGaydek - Pon 17 Lis, 2008 Zaraz ktoś powie, że felgi są z doopy a grill jak z tjuninkowanego Golfa.