OSKAR - Wto 24 Mar, 2009 Majk kufa czytaj uwaznie to zrozumiesz ze to nie dla mnie do chuuuuja!!!!
Stary nie zmieniam pomyslow bo juz ci mowilem.
Mam 3 samochody i nie mam zamiaru miec nastepnego zabytku.
I nic sie w tym temacie nie zmienia.Michał - Wto 24 Mar, 2009 cziiiiiiillllllllllllllOSKAR - Wto 24 Mar, 2009
Cytat:
cziiiiiiillllllllllllll
Jest zawsze
Ale wiesz jak jest.
1,2,3,4 raz to smieszy ale potem jest zenujace tak samo jak z tym,ze latam po kraweznikach co moge nie jednej osobie udowodnic ktora tak o mnei pisze,ze nie jedna glupote o wiele wieksza zrobila ode mnie na drodze
Ale pokoj wszystkim Michał - Wto 24 Mar, 2009 latasz michool_vt - Wto 24 Mar, 2009 dachowanie panda, nie jezdze więcej z mi
http://www.youtube.com/watch?v=XHxDkThYCu8Janusz - Wto 24 Mar, 2009 lol na pachołkolandi ?? ile on jechał 50 km/h ?? a kto pamięta jak na spocie w krk mała mi panda na rondzie bokiem szła OSKAR - Wto 24 Mar, 2009 Hwhwhwhw
Napewno bylo.
0,22 sek. wypadek w tym samym miejscu co ja na karowej 2007
0,42 sek mistrzowskie ujecie
Ma ktos z tu obecnych caly film??mi - Wto 24 Mar, 2009
michool_vt napisał/a:
dachowanie panda
1. poszedł po jakim¶ krawężniku albo czym¶ takim moim zdaniem, samochód nieprowokowany dacha nie strzela sam z siebie...
2. był gamoniem i nie odkręcił kier±...
michool_vt napisał/a:
nie jezdze więcej z mi
koooorva - permanentny ból głowy?
Janusz napisał/a:
kto pamięta jak na spocie w krk mała mi panda na rondzie bokiem szła
już tłumaczyłem - jaki¶ olej musiał być rozlany...nox - Wto 24 Mar, 2009
mi napisał/a:
Janusz napisał/a:
już tłumaczyłem - jaki¶ olej musiał być rozlany...
JA to pamiętam z jakiego¶ francuza się wylało ...M - Wto 24 Mar, 2009 ... bo stuknela go honda na zakrecie jadaca prosto....Michał - Wto 24 Mar, 2009 hahahahahhahahahahnox - Wto 24 Mar, 2009 Da rade kto¶ sprawdzić VIN BMW ??OSKAR - Wto 24 Mar, 2009 w bmw nie ma VIN-u
Wszystkie uzywane sa po przerubkach i swapach nox - Wto 24 Mar, 2009 a tam cicho być ...
Janusz - Wto 24 Mar, 2009
nox napisał/a:
mi napisał/a:
Janusz napisał/a:
już tłumaczyłem - jaki¶ olej musiał być rozlany...
JA to pamiętam z jakiego¶ francuza się wylało ...
być może, ja jechałem przed panda, a przed nami uciekały trzy saxo vts ale hondy nie widziałem